StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сумська зворушила Мережу зверненням до покійної матері в річницю її смерті

29 лютого 2024, 10:00
Легендарна актриса Ольга Сумська показала архівні фото з покійною мамою і довела до сліз зверненням до Анни Іванівни.
Сумська з мамою
Ольга Сумська з мамою / колаж Главред, фото Instagram

Відома і легендарна українська театральна/кіноактриса Ольга Сумська в річницю смерті своєї матерії Анни Іванівни Опанасенсько-Сумської вшанувала її пам'ять у Instagram.

Її не стало не стало 27 лютого два роки тому у віці 88 років. За словами Ольги Сумської, їй дуже сильно не вистачає матері. Актриса зізналася, що все віддала б, щоб ще раз почути або обійняти рідну людину.

Втім, артистка вірить, що Анна Іванівна все одно перебуває десь з нею. Також Сумська зазначила, що мама завжди буде жити в її пам'яті і спогадах.

відео дня

"Сонечко моє, рідненьке. Два роки. Ти поруч, я знаю! Хіба можна знайти такі слова, щоб передати цей стан душі без тебе? Рідненька. Хоч би слово почути, обійняти. У пам'яті залишаються найдорожчі миті життя, і це – ти, моя любов, моє життя!"- написала вона.

Хто така Ольга Сумська

Ольга Сумська - українська актриса і телеведуча. Заслужена артистка України (1997), Народна артистка України (2009). Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (1996). Також нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня (2021).

Нагадаємо, раніше помер актор і сатирик з "Джентльмен-шоу" Євген Хаїт. Смерть талановитого артиста стала шоком для його близьких, які й не підозрювали про його проблеми зі здоров'ям.

Також у США скоїв самогубство зірка серіалів, американський актор Алек Массер. Бездиханне тіло артиста виявила в їхньому будинку в Дель-Маре, Каліфорнія, його наречена Пейдж Пресс.

Більше новин про зірок:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти