StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наталія Сумська пояснила, чим війна з Росією страшніша за попередні

19 лютого 2024, 20:18
Легендарна акторка і народна артистка України Наталя Сумська розповіла, як їй живеться під час україно-російської війни.
Наталія Сумська
Наталія Сумська детально висловилася про нинішню війну / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарна українська театру і кіно Наталя Сумська зазначила, що історія повторюється за кривавим колом, проте нинішня війна набагато страшніша за Другу світову війну. Про це вона розповіла в інтерв'ю порталу "Обозреватель".

"На другому році повномасштабної війни, мені здається, люди стали більш вразливими - я це бачу. Але поза стражданням намагаються себе зайняти - роботою, книжками, господарством. Тим же театром. І так уже було - не тільки наше покоління переживало війну. Моя мама Ганна Опанасенко-Сумська залишила нас за кілька днів від початку повномасштабного наступу. Вона іноді згадувала окремі епізоди попередньої війни: рідні пережили окупацію. Хоча мені здається, сьогоднішня війна страшніша тим, що ворогом, безжальним варваром, виявився найближчий сусід, який причаївся на кілька десятиліть, а тепер запустив найманців на нашу землю. І ще жорстоко, несподівано, нестерпно те, що ми зараз переживаємо до тисячі ракетних атак, знищення цілих міст", - сказала вона.

Сумська зізнається, що не слухала на початку вторгнення тих, хто говорив - мовляв, війна закінчиться через "два-три тижні".

відео дня

"Люди слухали тих, хто передрікав швидку перемогу, проте мало вірили. І робили свою справу. Настає ранок, ти маєш встати і працювати, щоб підтримати близьких і тих, хто йде воювати. І в пам'ять про тих, кого вже немає з нами. Це страшне горе, і ми ще довго будемо їх оплакувати. А дорікати тим, хто розповідав нам казочки, немає сенсу. Покладаємося, як завжди, на час, який усе розставить по місцях - я вірю в це. Як і в те, що правда восторжествує. І армія зупинить страшну навалу", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше помер актор і сатирик із "Джентльмен-шоу" Євген Хаїт. Смерть талановитого артиста стала шоком для його близьких, які й не підозрювали про його проблеми зі здоров'ям.

Також у США наклав на себе руки зірка серіалів, американський актор Алек Массер. Бездиханне тіло артиста виявила в їхньому будинку в Дель-Маре, Каліфорнія, його наречена Пейдж Пресс.

Більше новин про зірок:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти