StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стартували зйомки серіалу Велика надія на 1+1

1 серпня 2021, 18:51
Телеканалу разом з Megogo знімає серіал про звичайну виховательку дитячого садка.
Велика надія
Велика надія / 1+1

Телеканал 1+1 у партнерстві з медіасервісом Megogo почав зйомки серіалу Велика надія. Це - історія про 40-річну виховательку дитячого садка надію Галушко, життя якої миттєво змінилося на "до" і "після". Адже несподівано жінка дізнається, що її безпліддя довгі роки було лікарською помилкою.

Канал підібрав зірковий склад, і вже стартували зйомки серіалу, з'явилися перші кадри з урочистого початку зйомок і перші кадри.

Серіал Велика надія - сюжет

За сюжетом серіалу, в день свого 40-річчя героїня отримує велику надію на те, що нарешті може стати мамою. Звичайно, жінка рада перспективі нарешті стати мамою, але в цій історії є одне серйозне "але" - шанс завагітніти стане реальним, тільки якщо вона швидко схудне. А поки Надя буде постійно боротися із зайвими кілограмами, виникне інша проблема-виявляється, її кохана людина Боря не зовсім готовий стати татом.

відео дня

Але чи зупинить це надію? На шляху до своєї мрії головна героїня пройде безліч випробувань, як фізичних, так і моральних, і дізнається, на що вона готова заради свого щастя - стати мамою.

Серіал Велика надія-актори і ролі

У серіалі зіграють відомі актори: зірка фільму Кіборги і Захар Беркут - Андрій Ісаєнко. Актор з фільмів Крути 1918 і я працюю на кладовищі Віталій Салій. У серіалу також грають Анна Антосік, Артемій Єгоров, Олеся Островська, Катерина Тишкевич, Світлана Зельбет та інші.

Велика надія
Велика надія / 1+1

Над виробництвом продукту працює продакшн-студія MAMAs FILM на замовлення 1 + 1 в партнерстві з Медіасервісом Megogo.

Генеральний продюсер від телеканалу 1+1 - Максим Кривицький. Продюсери - Олена Єремєєва і Христина Шкабар. Шоураннер від 1+1 - Дар'я Жукова. Продюсер від Megogo - Анна Артеменко. Продюсери від MAMAs FILM - Марина Квасова і Алла Липовецька. Режисер-постановник - Анна Гресь. Автори сценарію - Vaverka production.

Велика надія
Велика надія / 1+1

За добу до Всеукраїнської телевізійної прем'єри на 1+1 відбудеться ексклюзивний допрем'єрний показ на Megogo. Допрем'єрний показ також буде здійснено VOD-платформою 1 + 1 Video та партнерському проекті 1+1 media – Київстар ТБ.

Точна дата виходу серіалу велика надія поки що не називається.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти