Стало відомо, як і коли поховають Василя Ланового

31 січня 2021, 21:21
Дату і місце похорону Василя Ланового підтвердили в театрі, де він прослужив багато років.
Лановий
Василь Лановий / УНІАН

Церемонія громадянської панахиди за радянським актором Василю Лановому відбудеться в московському Вахтанговському театрі 1 лютого 2021 року. Поховають артиста на Новодівичому-найпрестижнішому кладовищі країни.

Про це заявив директор театру Кирило Крок у коментарі агентству РИА Новости. "Василь Семенович помер від ускладнень, викликаних коронавірусом. Прощання з ним пройде в понеділок у Вахтанговському театрі", - сказав він.

Крок говорив, що смерть Ланового виявилася вельми несподіваною.

"Лікарі зробили все можливе, щоб зберегти його життя. Розмовляючи з його дружиною, Іриною Петрівною, чотири дні тому, ми обговорювали, що лікарі сподіваються, що наступного тижня, в середу-четвер, початку лютого Василь Семенович буде виписаний додому", ‒ сказав він, додавши, що смерть Ланового стала несподіванкою.

читайте такожВасиль Лановий - біографія, фільми і особисте життя

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Радянський артист Василь Лановий помер після декількох тижнів боротьби за життя в реанімації московської лікарні через ускладнення від коронавірусу.
  • У день смерті Василя Ланового перевели на апарат ШВЛ, а ввечері він пережив клінічну смерть. Вдруге медики не змогли його врятувати - актор помер увечері 28 січня.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти