StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Спасибі Богу за несподівану радість": чоловік художниці Гапчинської зробив їй приємний сюрприз

26 вересня 2022, 22:28
Шанувальники художниці взялися вітати її з радісною подією.
Гапчинська
Гапчинська / скріншот

Чоловік відомої української художниці Євгенії Гапчинської, який мужньо захищає Україну від кривавого і жорстокого вторгнення в Росії, зробив їй несподіваний сюрприз.

Приємним моментом Гапчинська поділилася на своїй сторінці в Instagram. Художниця опублікувала момент, коли її чоловік зробив їй сюрприз і несподівано повернувся з фронту.

"Спасибі Богу за несподівану радістю спасибі ВСУ за наше життя", - написала вона, опублікувавши зворушливі кадри.

Фоловери художниці почали радіти і вітати. "Як радісно бачити такі відео і картинки, будь ласка бережіть себе", "нехай кожен повертається додому", "низький уклін", - написали вони.

Нагадаємо, раніше під час обміну полоненими між Україною і Росією 21 вересня додому повернувся наймолодший захисник "Азовсталі" - 19-річний парамедик з Вінницької області Назарій Гринцевич.

Він допомагав тримати оборону на заводі протягом трьох місяців, а потім чотири місяці провів у російському полоні разом з іншими українськими захисниками. Про його звільнення повідомив голова Вінниччини Сергій Борзов у Telegram.

"Звільнений вінничанин! Наймолодший із захисників "Азовсталі" - 4 місяці в полоні. Назарій Гринцевич – 19-річний парамедик - "грінка" три місяці був з тими, хто тримав оборону на "Азовсталі". Тепер вдома", - наголошується в повідомленні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти