StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Солістка Go-A Катерина Павленко отримала Всеукраїнську нагороду за Євробачення

28 травня 2021, 12:19оновлено 30 травня 2021, 08:46
Фронтвумен групи Go-A прийняла нагороду за виступ на Євробаченні 2021.
Катерина Павленко
Катерина Павленко / УНІАН

На Євробачення від України в 2021 році поїхала група Gо-A, яка виграла нацвідбір в 2020 році. Журі автоматично продовжили їх участь на цей рік, тільки песнюб довелося замінити.Серед інших, експерти вибрали пісню Шум, яка в фолк-обробці вразила фанатів з усіх країн-учасник Євробачення. В результаті, Україна стала другою за популярністю за телеголосування на пісенному конкурсі.

Віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук вручив солістці Gо-A престижну премію "Жінка III тисячоліття". Він зазначив, що Катерина Павленко зуміла знайти пісню, яка сподобалася всім, і об'єднала весь народ.

Як повідомив Руславн Стефанчук у своєму Facebook, група знайшла сучасну пісню, яка всім сподобалася, і є гордістю для Україничитайте такожФронтвумен Go-A зізналася, хто найбільше критикував їх виступ на Євробаченні

відео дня

"Вона виконала важливу і початкову місію в наших серцях-змусила об'єднатися. У самій пісні були переплетені мотиви сучасних танцювальних бітів, чарівного етнічного вокалу і потужного гітарного драйву. Всією сім'єю ми із зіхопленням дивилися виступ групи Go-A на Євробаченні і ця музика закликала нас до об'єднання – танцювало як молоде, так і старше покоління", - написав він у повідомленні.

Катерина Павленко та Руслан Стефанчук
Катерина Павленко та Руслан Стефанчук / facebook.com/stefanchuk.official/

"Перемога Катерини Павленко доводить: єдине, чим ми можемо змагатися один з одним, – це те, хто з нас більше любить і робить для України. Я впевнений, що для такої талановитої виконавиці і справжньої патріотки своєї Батьківщини участь в Євробаченні – це тільки початок великої книги", – додав. Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, повне відео концерту у фіналі Євробачення 2021 вже доступно онлайн.

Як відомо, Go-A підірвала зал піснею Шум у фіналі Євробачення 2021.

В результаті, група отримала високі бали за свій виступ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти