StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Слідом за Повалій: мер російського міста вирішив заборонити концерт Лорак

25 березня 2023, 14:13
Співачка українського походження Ані Лорак скоро зароблятиме приватними уроками вокалу для дітей російських товстосумів.
Ані Лорак
Ані Лорак / Instagram

Мер російського міста Краснодар Євген Наумов виступив проти концерту співачки українського походження Ані Лорак, яка не підтримала Україну, на яку напала країна-агресор Росія.

Як повідомляє російське видання "Аргументы и факты", оголошений напередодні гастрольний тур співачки швидше за все не відбудеться, як мінімум в Краснодарі. "Ми - жителі проти того, щоб в нашому місті "влаштовували шоу" люди, які зізнаються в любові правлячій в Україні владі, що воює проти нас", - говорить чиновник.

Він також додав, що жоден актор, співак чи співачка, які мають таку позицію щодо війни та жорстокого нападу терористичної Росії на Україну, не будуть тут заробляти.

За словами Наумова, немає гарантій, що гроші, зароблені такими артистами в Краснодарі, згодом не будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.

Мер назвав неминучим скасування концерту Ані Лорак, який, за інформацією ЗМІ, повинен був відбутися в Краснодарі в квітні.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак, яка промовчала про те, що агресор Росія напала на Україну і планомірно знищує мирні міста, мабуть вирішила підзаробити на себе і свого вчителя з йоги.

Лорак анонсувала чотири концерти по Росії. У список "щасливчиків" потрапили - Москва, Краснодар, Воронеж і Ростов-на Дону.

Крім того, раніше Таїсія Повалій, яка відреклася від України і стала на бік терористичної Росії, несподівано втратила свій заробіток.

І справа навіть не в тому, що за національністю вона українка, а в тому, що її пісні та концерти нікому не потрібні в Росії.

"Днями зірка вирушила до Сибіру на гастролі: співачка планувала дати кілька сольних концертів. Втім, тур виявився зірваний. Квитки на виступи Повалій продавалися погано. У жодному з міст зірка не змогла зібрати аншлаг. А в Улан-Уде і Читі концерти Таїсії організатори були змушені взагалі скасувати", - пише пропагандистське видання Московський комсомолець.

Тепер зірки, які вибрали стати на бік зла, нікому не потрібні. В Україні їх ніколи не пробачать за їх боягузтво і малодушність, а в країні-агресорі Росії вони назавжди залишаться українськими артистами, які зрадили свою країну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти