StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Воронеж, Москва, Краснодар: Лорак вирішила підзаробити з концертами в Росії

23 березня 2023, 15:53
Лорак анонсувала чотири концерти по Росії. У список "щасливчиків" потрапили - Москва, Краснодар, Воронеж і Ростов-на Дону.
Ані Лорак
Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Співачка українського походження Ані Лорак, яка промовчала про те, що агресор Росія напала на Україну і планомірно знищує мирні міста, мабуть вирішила підзаробити на себе і свого вчителя з йоги.

Так, у російського теоеграмм-каналу "Зоряний пил", Лорак анонсувала чотири концерти по Росії. У список "щасливчиків" потрапили - Москва, Краснодар, Воронеж і Ростов-на Дону.

Концерти Лорак в Россіс
Концерти Лорак в Россіс / Зоряний пил

Вартість квитків варіюється від 1500 рублів (730 гривень) до 10000 рублів (4800 гривень).

Відзначимо, що раніше свій гастрольний тур по Росії оголосила ще одна українська співачка, а нині російська виконавиця, яка стала на бік агресора Росії - Таїсія Повалій.

Тим часом, концерти співачки скасувалися, так як вона просто нікому не цікава і елементарно не змогла зібрати зал. Можливо, така ж доля чекає і Ані Лорак.

Нагадаємо, раніше в Україні був створений Реєстр зрадників України. Зокрема, до списку потрапили поки 16 осіб, серед яких: Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Анна Сєдокова, репер з Одеси Джиган, Вадим Козаченко, боксер Василь Ломаченко, Лоліта Мілявська, співак Олександр Панайотов, Жанна Бадоєва та інші.

Видання Чесно опублікувало список зрадників, які найбільше цікавлять українців. Саме ці імена вони шукали найчастіше. Третю сходинку займає Ані Лорак, яка підтримала Росію.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти