Принц Вільям кличе принца Гаррі і Меган Маркл назад в Лондон

4 червня 2020, 10:53
Старший брат принца Гаррі принц Вільям запропонував йому повернутися додому до Великобританії через бунт в США.
Принц Вільям кличе принца Гаррі додому
Принц Вільям кличе принца Гаррі додому / Reuters

Принци Гаррі та Вільям завжди близько спілкувалися, і навіть після того, як Гаррі і Меган Маркл покинули сім'ю, це спілкування не припинилося. Коли в США почалися протести з переростанням в бунт проти влади, старший брат запропонував Гаррі переїхати в більш спокійну країну.

Хоч принц Чарльз і витратив близько 2 мільйонів на охорону принца Гаррі і Меган Маркл в США, принц Уильм турбується про брата і його сім'ї, і пропонує приїхати назад у Великобританію, пише US Weekly.

"Переїзд в чужу країну ніколи не буває легким. Гаррі не очікував, що зіткнеться з такою кількістю проблем", - повідомив інсайдер видання.

відео дня

Брат вже прямо просив принца Гаррі повернутися в Лондон, або вибрати для проживання більш безпечну країну.

"Він переживає за добробут і безпеку брата", - стверджує джерело.

Навіть королева Єлизавета II вирішила звернутися до Гаррі і запропонувала йому свою допомогу.

"У Гаррі були "нереальні фантазії" про те, яке життя в Лос-Анджелесі, і він "бачив Лос-Анджелес крізь рожеві окуляри", - говорить інсайдер.

Меган Маркл не має наміру нікуди переїжджати - її влаштовує те, що є. За даними видання, зараз вони з принцом Гаррі живуть в Каліфорнії.

Раніше принцу Гаррі довелося звертатися до отця принцу Чарльзу вдруге за фінансовою допомогою.

До цього принц Гаррі просив у батька 2,5 мільйона доларів - на охорону своєї дружини-акторки і дитини, оскільки після переїзду в США, Дональд Трамп відмовився надавати їм охорону за рахунок держбюджету.

Вони постійно відчувають фінансові труднощі, тому що зобов'язалися виплачувати до бюджету Великобританії гроші платників податків, витрачені на їх весілля і проживання у Великобританії.

Як відомо, 31 березня 2020 Меган і Гаррі написали зворушливий прощальний лист - вони склали з себе повноваження членів королівської сім'ї. У відповідь Королева Єлизавета II відлучила їх від утримання за рахунок держбюджету, а також зобов'язала виплатити вартість ремонту Фрогмор-хауса, який їм з Меган Маркл подарувала до весілля, в сумі 2,4 мільйона фунтів. За чутками, принц Гаррі виплачує ще і вартість своєї пишного весілля, сплаченої з держбюджету.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти