StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зараз тільки у вас нацистів перестріляємо": Камалія розповіла про стосунки з родичами з РФ

6 вересня 2022, 23:14
Українська співачка поділилася тим, наскільки пропаганда промила мізки її родичам з Росії.
Камалія
Камалія / kamaliyaofficial / Instagram

Українська співачка Камалія в інтерв'ю "Rostyslove Production" розповіла про своїх родичів з Росії, яким вона писала на початку війни, намагаючись показати, що відбувається насправді в Україні.

"Перші мої дзвінки були в Росію, дзвінок моїм друзям, людям, з якими я працювала. І, звичайно, я подзвонила моїй тітці, на що вона відразу мені сказала: "Це неправда, це все фейки! Ви самі себе бомбите". Співачка назвала родичку не нормальною, тому як українцям бомбити свої власні міста не має сенсу.

"Вона мені сказала:"трохи потерпіть, ми будемо разом, зараз тільки у вас нацистів перестріляємо". З нею було просто неможливо розмовляти і всі родичі, які в Україні, з нею пересварилися. Їй телефонували 25 осіб, родичів, з Чернігова, там, де були бойові дії. Їй посилали відео, а вона говорила, що це фейки і монтаж. Які фейки, коли це ми знімали?!"- розповіла Камалія про свою рідну тітку.

Крім того, Камалія каже, що кілька разів намагалася достукатися до неї, але Та ні в що не вірила. Єдиний раз, коли родичка в щось повірила, це коли Камалія відправила їй відео зі своєї стайні, де окупанти розстріляли коней.

Нагадаємо, раніше українська співачка Камалія розповіла про свою дружбу з Кіркоровим, а також про те, що він думає про військовий напад Росії на Україну.

Як розповіла вона в інтерв'ю Rostyslove Production, з Кіркоровом, який офіційно підтримує війну в Україні, її пов'язує дружба і спільна творчість. На думку Камалії, ті нападки, які зараз повсюдно трапляються з артистом - це лише початок.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти