StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не підтримує: Камалія розповіла, що Кіркоров думає про війну

2 вересня 2022, 12:53
На її думку, співак все робить на догоду своєму господареві Путіну.
Камалія
Камалія / Instagram

Українська співачка Камалія розповіла про свою дружбу з Кіркоровим, а також про те, що він думає про військовий напад Росії на Україну.

Як розповіла вона в інтерв'ю Rostyslove Production, з Кіркоровом, який офіційно підтримує війну в Україні, її пов'язує дружба і спільна творчість. На думку Камалії, ті нападки, які зараз повсюдно трапляються з артистом - це лише початок.

Камалія каже, що після 24 лютого вона стала дзвонить і писати йому, щоб той заявив привселюдно про те, що відбувається в Україні. Однак, схоже, що співак її просто заблокував.

За словами Камалії, їй здається, що всередині він зовсім іншої думки. "Але на догоду своєму господареві, він говорить те, що приємно чути його господареві Путіну. Він дуже від нього залежить", - пояснила Камалія.

Нагадаємо, раніше співачка розповіла, які стосунки у неї з колишньою дружиною її чоловіка, британо-українського мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура.

Його перша дружина-росіянка, яка і зараз продовжує жити в Москві. На момент, коли Камалія познайомилася з Захуром, він був уже 8 років, як в розлученні.

З дітьми чоловіка від першого шлюбу у співачки прекрасні стосунки: її сім'я зараз живе в одному будинку з 33-річним Арманом, 40-річною Танею і її сім'єю. Камалія зізнається, що вони дуже підтримують один одного, особливо в тому, що стосується виховання дітей, Коли зіркові батьки в роз'їздах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти