StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сергій Притула готується до нового весілля - що сталося між ним та дружиною

29 серпня 2024, 16:10
4633
Притула висловив сподівання, що його обраниця дотримається своєї обіцянки.
Сергій Притула з дружиною
Сергій Притула новини - Сергій Притула повторно освідчився дружині / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__prytula

Український шоумен, громадський діяч і волонтер Сергій Притула зараз перебуває у другому шлюбі. З першою дружиною Юлією він прожив 6 років - з 2007 по 2013 роки. У 2015 році він зіграв весілля з Катериною, з якою зараз виховує двох спільних дітей.

Нещодавно пара відсвяткувала ромашкове весілля - 9 років офіційного шлюбу. І, схоже, в їхніх стосунках, навіть незважаючи на такий солідний термін, все ж збереглося місце для романтики.

Так у своєму блозі в Instagram Притула опублікував весільне фото з дружиною, і ніжно зізнався їй у коханні. Крім того діяч натякнув, що повторно освідчився Катерині - після перемоги України над окупантом він мріє оновити свої весільні клятви.

відео дня

"Ділити навпіл біль не менш важливо, аніж радість. І я вдячний тобі за те, що як би не було складно, але твої долоні завжди тактильно чи незримо на моїх скронях. І твої долоні, і дітей. За яких, чуйних та люблячих, я тобі щиро вдячний. Моя менталка тримається на вас! Кажуть, що час впливає на стосунки. І то правда: обійми стали міцнішими, поцілунки солодшими, розмови тривалішими. Особливо, після довгих розлук. 9 років - це хороший період часу, щоб на нього озирнутись і подякувати одне одному за прожите не марно спільне життя. Подякувати Богу за дітей, Силам Оборони за захист. Вірю, що після Перемоги ти дотримаєш обіцянки і вийдеш за мене ще раз! Кохаю до щему в серці і тамуючи подих! І дякую за цих неймовірних 9 років!!!" - написав Сергій Притула своїй дружині.

Сергій Притула з дружиною
Сергій Притула новини - Сергій Притула повторно освідчився дружині / instagram.com/siriy_ua

Хто такий Сергій Притула?

Сергій Притула - український громадський і політичний діяч, телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер народного скетч-шоу "Файна Юкрайна", колишній ведучий телепрограми "Хто зверху?", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Злата Огнєвіч жорстко відбрила хейтерів через "роман" з одруженим Максимом Бородіним, чутки про який з'явилися після виходу кліпу на їхній спільний трек "Без тебе".

Також український боксер В'ячеслав Узєлков після операції на серці показав свою реабілітацію. Спортсмен поскаржився, що повернення в колишню фізичну форму виявилося нешвидким процесом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти