Наступний після Фаріон: Притула розповів про замахи на його життя

9 серпня 2024, 18:07оновлено 9 серпня, 20:42
789
Після вбивства Ірини Фаріон все більше відомих постатей вирішили передивитися питання своєї безпеки. Винятком не став і Сергій Притула.
Сергій Притула розповів замахи на його житт
Сергій Притула розповів про замахи на його життя / Колаж Главред, фото: УНІАН, інстаграм Сергія Притули

Відповідаючи на запитання, чи були за час повномасштабної війни в Україні замахи на його життя, шоумен та громадський діяч Сергій Притула розповів, що певні повідомлення надходили.

Своїми думками український громадський та політичний діяч поділився в ефірі "Українського радіо".

Журналістка звернула увагу, що саме на таких людей як Притула "полюють" росіяни, адже він волонтерить вже близько 10 років. Водночас телеведучий чесно заявив, що боїться за своє життя і за цей час були певні неприємні сигнали щодо його безпеки.

відео дня

"Я звичайно боюсь за своє життя, я ж нормальна людина. Тобто виходити і казати, я такий безстрашний ходжу по Києву. Так, звичайно є переживання. Час від часу надходили якісь сигнали, які перевірялися службою безпеки. Але, дякувати Богу, все гаразд і поки що я з вами спілкуюся", — пояснив Притула.

Коментуючи вбивство Ірини Фаріон, Сергій Притула заявив наступне:

"Я думаю, якби у росіян було бажання убити мене, чи будь-кого іншого з волонтерського середовища, то це не тому, що Притула, чи Стерненко, чи ще хтось збирає великі суми, це тому, що це буде така дуже серйозна демотивація, мені здається, для частини українського суспільства. І те, що трапилося з пані Іриною Фаріон, це знову ж таки доказ того, що у нашого ворога руки також довгі, як у наших спецслужб. Треба бути обережнішим, обачнішим", — резюмував Притула.

Шоумен нагадав, що виховує трьох дітей, тому він хоче прожити ще якесь життя і подивитися, як вони виростуть.

Вбивство Ірини Фаріон - останні новини

Як відомо, ввечері 19 липня, відома мовознавиця, науковиця та екснардепка Ірина Фаріон померла у лікарні після вогнепального поранення голови.

Згодом в мережі неочікувано підлітки підтримали трендом підозрюваного у вбивстві Фаріон. У мережі TikTok підлітки розпочали небезпечну тенденцію, де вони одягаються як підозрюваний у вбивстві та беруть на себе відповідальність за злочин.

Батьки підозрюваного у вбивстві Фаріон вже дали свідчення. У судовій залі у понеділок, 5 серпня, вони іще раз наголосили, що не вірять у причетності сина до злочину.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти