StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

СБУ викотила акторові та запеклому путіністу Дмитру Певцову підозру відразу за 3 статтями

3 лютого 2024, 03:16оновлено 3 лютого, 11:52
205
Відомий актор і депутат Держдуми РФ Дмитро Пєвцов отримав підозру за трьома статтями КК України на підставі зібраних доказів СБУ.
Співачка, СБУ
Дмитро Пєвцов отримав від СБУ підозри одразу за 3 статтями / колаж Главред, фото СБУ та скріншот з віео

Скандально відомим своїм оскаженілим путінізмом російський актор і депутат Держдуми країни-агресора РФ Дмитро Пєвцов отримав підозру за трьома статтями КК України, повідомляє пресслужба СБУ, повідомила у своєму Telegram-каналі.

Слідчим вдалося сформувати доказову базу, яка підтверджує, що зірка сумнозвісного кримінального серіалу "Бандитського Петербурга". займався і продовжує займатися інформаційно-підривною діяльністю на користь Кремля, пропагандою війни та посяганням на територіальну цілісність і недоторканність України.

Ініційовані Службою безпеки експертизи підтвердили, що актор входить до близького оточення вищого військово-політичного керівництва країни-агресора. Він неодноразово виступав на підтримку окупантів під час пропагандистських заходів за участю кремлівського вождя Володимира Путіна.

відео дня

Крім того, Пєвцов, як зазначають у повідомленні СБУ, регулярно виступав і виступає в ефірах центральних телеканалів країни-агресора РФ, де закликав до захоплення державної влади та всієї території України. В інтерв'ю кремлівським пропагандистам Пєвцов розповідав про те, як особисто голосував за визнання незалежності тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Слідчі СБУ повідомили артисту-путіністу Пєвцову про заочну підозру одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України:

частина 3 статті 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади);

частина 2 статті 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України);

стаття 436 (пропаганда війни).

Нагадаємо, раніше скандально відомий своєю підтримкою злочинів путінського режиму актор і депутат Держдуми країни-агресора Дмитро Пєвцов потрапив у конфуз, під час свого концерту в підмосковній жіночій в'язниці. Відповідний відеозапис було опубліковано в Мережі.

Пєвцов відвідав виправну колонію №5 у Можайську, де в актовому залі дав акустичний концерт для жінок-засуджених.

Під час його виконання шансонного шлягеру Ігоря Корнелюка "Город, которого нет" (ця пісня була в саундтреку серіалу про бандитів "Бандитский петербург" - там Пєвцов колись знімався) раптово частина побіленої стелі тюремної актової зали звалилася йому прямо за спину.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти