StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Заворотнюк, що втекла з РФ, посварилася з фігуристом Чернишовим

7 лютого 2023, 15:57
Модель, яка більше не живе в Росії, ображається на свого вітчима і не спілкується з ним.
Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк / instagram.com/anna_zavorotnyuk

Дочка російської актриси, яка хворіє на рак мозку Анастасії Заворотнюк Анна, підігріла чутки про те, що вона поскандалила з чоловіком своєї матері, фігуристом Петром Чернишовим.

Так, за інформацією видання "Комсомольська правда", дочка онкохворої і її чоловік посварилися через те, що нібито Анна Заворотнюк веде дуже публічний спосіб життя, виставляючи багато речей і розкішне життя напоказ.

Днями стало відомо, що фігурист так і не дочекався від дочки Заворотнюк публічного привітання з днем народження. Анна Заворотнюк в день 52-річчя фігуриста не залишила жодного побажання на його адресу.

"При цьому зазвичай спадкоємиця тяжкохворої актриси повідомляє про кожну подію в родині. Тепер шанувальники артистки в черговий раз обговорюють чутки, що з'явилися рік тому. Мовляв, блогерка знаходиться в поганих стосунках з чоловіком своєї матері через бажання виставляти своє життя на публіку", - пише видання.

Нагадаємо, раніше російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка вже кілька років бореться з невиліковною хворобою, а саме раком головного мозку, з'явиться в новому серіалі.

Як повідомляє російський ресурс "народні Новини", вже через кілька місяців відбудеться прем'єра серіалу "Пристави", знятої ще в 2017 році до того, як актрисі поставили страшний діагноз. Партнерами Заворотнюк по знімальному майданчику тоді стали Кирило Мелехов, Андрій Чадов і Анна Попова.

Актор Кирило Мелехов поділився спогадами про зйомки і розповів трохи про сюжет. За словами актора, крім закулісся роботи "Приставів" глядачі побачать цікаву історію кохання.

Крім того, стало відомо, що раніше дочка смертельно хворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна вирішила покинути свою батьківщину - терористичну державу Росію.

Про це вона повідомила на сторінці своєї соціальної мережі Instagram, де пояснила шанувальникам, що переїжджає з Баку в Дубай. Модель, яка нещодавно вийшла заміж, але не розкриває особу свого чоловіка, повідомила, що переїжджає слідом за ним.

Анастасія Заворотнюк, яка бореться з раком головного мозку і вже кілька років не показується на публіці, продовжує своє лікування, яке судячи з усього, не приносить очікуваних результатів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти