StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Заворотнюк втекла з Росії в Дубай

15 грудня 2022, 12:25
Дочка хворої на рак актриси зізналася, що сумувати за Росією не збирається.
Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк / instagram.com/anna_zavorotnyuk

Дочка смертельно хворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна вирішила покинути свою батьківщину - терористичну державу Росію.

Про це вона повідомила на сторінці своєї соціальної мережі Instagram, де пояснила шанувальникам, що переїжджає з Баку в Дубай. Модель, яка нещодавно вийшла заміж, але не розкриває особу свого чоловіка, повідомила, що переїжджає слідом за ним.

Дочка Заворотнюк втекла з Росії в Дубай

На питання фоловерів про те, чи не важко їй буде переїжджати, Заворотнюк відповіла, що переїжджає не одна, а з частиною своєї сім'ї. "І величезна частина друзів теж переїхала, так що нудьгувати нам не доводиться. Плюс я людина миру, мені комфортно в переїздах", - повідомила вона, зазначивши, що за Росією особливо сумувати не буде.

відео дня

Дочка Заворотнюк втекла з Росії в Дубай

Нагадаємо, Анастасія Заворотнюк, яка бореться з раком головного мозку і вже кілька років не показується на публіці, продовжує своє лікування, яке судячи з усього, не приносить очікуваних результатів.

За словами її дочки Анни Заворотнюк, яка дуже рідко говорить про стан матері відповіла, що за стан зірки залишається тільки молитися. "Що тут ще сказати, тільки молитися за неї", - каже вона.

Крім того, всі ці роки ходять чутки про те, що недуга змінила Анастасію Заворотнюк до невпізнання. У мережі навіть з'явився знімок актриси, яка сидить в машині поруч зі своїм чоловіком фігуристом Чернишовим. Тоді на фото було видно, що актриса сильно поправилася і втратила волосся.

Вас також может зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти