StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Анастасія Заворотнюк з'явиться в новому серіалі

29 січня 2023, 16:05
Актриса зіграла свою роль в новому серіалі і її партнери по майданчику поділилися подробицями.
Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк / instagram.com/a_zavorotnyuk

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка вже кілька років бореться з невиліковною хворобою, а саме раком головного мозку, з'явиться в новому серіалі.

Як повідомляє російський ресурс "Народні новини", вже через кілька місяців відбудеться прем'єра серіалу "пристави", знятої ще в 2017 році до того, як актрисі поставили страшний діагноз. Партнерами Заворотнюк по знімальному майданчику тоді стали Кирило Мелехов, Андрій Чадов і Анна Попова.

Актор Кирило Мелехов поділився спогадами про зйомки і розповів трохи про сюжет. За словами актора, крім закулісся роботи приставів глядачі побачать цікаву історію кохання.

"Мій персонаж втратив сім'ю в автокатастрофі і в кінці він закохується в іншу героїню, але назвати її ім'я не можу", — розповів Мелехов.

Шанувальники припускають, що саме Анастасія Заворотнюк виконала роль коханої героя Мелехова. Актор зробив зізнання і розповів, що "пристави" були його єдиним спільним проектом з Заворотнюк.

Нагадаємо, раніше дочка смертельно хворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна вирішила покинути свою батьківщину - терористична держава Росію.

Про це вона повідомила на сторінці своєї соціальної мережі Instagram, де пояснила шанувальникам, що переїжджає з Баку в Дубай. Модель, яка нещодавно вийшла заміж, але не розкриває особу свого чоловіка, повідомила, що переїжджає слідом за ним.

Анастасія Заворотнюк, яка бореться з раком головного мозку і вже кілька років не показується на публіці, продовжує своє лікування, яке судячи з усього, не приносить очікуваних результатів.

За словами її дочки Анни Заворотнюк, яка дуже рідко говорить про стан матері відповіла, що за стан зірки залишається тільки молитися. "Що тут ще сказати, тільки молитися за неї", - каже вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти