StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тільки молитися": дочка Заворотнюк розповіла про стан матері і заговорила про її зовнішність

5 грудня 2022, 22:55
Прогнози щодо стану Анастасії Заворотнюк з'являються не часто і журналісти активно стежать за станом актриси.
Заворотнюк, дочка
Заворотнюк, дочка / УНІАН і instagram.com/anna_zavorotnyuk/

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка бореться з раком головного мозку і вже кілька років не показується на публіці, продовжує своє лікування, яке судячи з усього, не приносить очікуваних результатів.

За словами її дочки Анни Заворотнюк, яка дуже рідко говорить про стан матері відповіла, що за стан зірки залишається тільки молитися. "Що тут ще сказати, тільки молитися за неї", - каже вона.

Крім того, всі ці роки ходять чутки про те, що недуга змінила Анастасію Заворотнюк до невпізнання. У мережі навіть з'явився знімок актриси, яка сидить в машині поруч зі своїм чоловіком фігуристом Чернишовим. Тоді на фото було видно, що актриса сильно поправилася і втратила волосся.

відео дня

Відзначимо, актриса Анастасія Заворотнюк вже кілька років бореться з онкологією. У травні 2020 року офіційно підтвердили діагноз зірки, хоч чутки про хворобу артистки ходили ще в 2019 році.

Останній раз Заворотнюк вийшла в люди 5 квітня 2019 року. Анастасія відвідала відкриття ювелірного бутика в Єревані. Актриса виглядала чудово-плаття з глибоким декольте підкреслювало фігуру, волосся укладене так, що будь-яка позаздрить. Правда, не було фірмової посмішки, а в очах Заворотнюк відбилася втома. Цей захід став останнім публічним виходом зірки "моєї прекрасної няні".

Нагадаємо, раніше шанувальники зірки ситкому "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк б'ють тривогу через повідомлення про те, що стало гірше. В тому числі, і через нове повідомлення її дочки, 26-річної Анни.

Фанати дуже стривожилися після того, як дівчина розповіла ‒ мовляв, вона почала роздавати одяг з дому бабусі або чужим людям.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти