StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Російський олігарх запрошував": Байкова зізналася, чи отримувала гроші за інтим

7 червня 2023, 22:59
Імідж стерва дозволяв всесвітньо відомій моделі Аліні Байковій подолати багато чого в світі фешн.
Аліна Байкова
Аліна Байкова розповіла, чи був у неї інтим за гроші / колаж: Главред, фото: instagram.com/alina_baikova

Українська топ-модель і зірка світових подіумів Аліна Байкова бачила наживо всі стереотипи про фешн-індустрію. З початком повномасштабної війни вона залишилася розчарована модною сферою, і зараз свою енергію спрямовує на підвищення світової обізнаності про війну в Україні.

Проте розкрити таємниці свого шляху в світі фешн Байкова не проти. В інтерв'ю для Дмитра Гордона вона зізналася, чи доводилося їй надавати інтимні послуги за гроші, адже існує думка, що багато модельних агентств заробляють ескортом.

"Так щоб проституція... Секс мені не пропонували. Тільки полетіти на відпочинок. Таких прям непристойних пропозицій у мене не було", - розповіла модель. Проте в незручне становище її одного разу все ж поставили.

"Було у мене один раз, коли мені дівчинка пише, і каже: "Я знайшла твій номер телефону, і тут російський олігарх якийсь пропонує поїхати з ним на вакейшн. За гроші". Я відповіла, що мені це взагалі не цікаво. Для мене це, як образа, тому що якщо тобі жінка подобається, то спробуй пофліртувати, підійти з іншого боку... Навіщо відразу гроші пропонувати? Потім я нагуглила, і побачила, що він одружений. Ну куди?" - розмірковує Байкова.

Про свою неприступну репутацію модель нітрохи не шкодує, так як не зацікавлена в подібного роду відносинах. Вона вважає, що її близькість не намагаються купити за гроші, тому що вона не справляє враження легкодоступною дівчини: "У мене імідж інший. У мене на обличчі написано, що я сука. До мене бояться підійти і жінки, і чоловіки".

Дивіться інтерв'ю Аліни Байкової про депресію через війну та рідних в Україні:

Раніше стало відомо, що зірка фільмів "Суперперці", "Мачо і ботан" і "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком - первістка йому народила подруга, яка тримала вагітність в найсуворішому секреті.

Також на зраді попався чоловік відомої актриси Наталі Портман - чоловіка застукали за поцілунками з молодою жінкою, яка молодша за голлівудську зірку на 16 років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти