StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Російський шоумен розповів, чому Корольова підтримує РФ і Тарзана з "двома звивинами"

8 травня 2023, 18:12
26928
З Наташі Корольової, як і з Лоліти, вийшла чудова пристосуванка, вважає шоумен.
Наташа Корольова, Тарзан
Наташа Корольова "принюхалася" та своєї думки про війну не має, переконаний Рустам Солнцев / instagram.com/koroleva__star

Співачка українського походження Наташа Корольова під час повномасштабної війни в Україні показала свою справжню сутність - сите життя в країні-окупанті для неї виявилося важливішим за Батьківщину.

Більше того: хоч свою позицію вона скромно замовчує, артистка демонстративно спілкується з представниками російського шоу-бізнесу, які відкрито підтримують кривавий режим путіна і схвалюють геноцид українців. Серед них виявився і чоловік Корольової - стриптизер Тарзан (Сергій Глушко).

Український журналіст Дмитро Гордон взяв інтерв'ю у шоумена з країни на болотах, Рустама Солнцева, який прекрасно знає підкилимні історії російських зірок. На питання Гордона про те, чому Королева підтримує "чоловіка-ідіота з двома звивинами в голові", Солнцев відповів: "Вона встала перед вибором, що їй робити – або позбавлятися від нього, або якимось чином... Зараз вони милуються на якихось курортах, вона треться поруч з ним, з посмішкою... Не те що це недоречно, враховуючи, що ти українка по крові... Це якось виглядає, як знущання".

відео дня

Втім, шоумен переконаний, що Наташа Корольова не входить в число тих, хто дійсно вірять в пропаганду країни-окупанта: вона просто пристосувалася - їй набагато зручніше ховати голову в пісок і піддакувати всім.

"Є таке поняття як "принюхалися". Ось коли навколо лайно, але ти принюхуєшся – і ти його в якийсь момент вже не відчуваєш. Вона принюхалася. ... А з приводу того, що ми від неї нічого не дочекалися – наприклад, якоїсь програмної промови, програмної заяви або хоча б мовчання з цього приводу, або хоча б маленького натяку на це на все... Вони себе виправдовують наступним чином: "Нас не пускали в Україну. Я давно нев'їзна", "Вони у всьому винні". Як виправдовувала себе Лоліта? Я не знаю, чи віриш ти, що в російськомовному Києві її маму нібито бахнув хтось за російську мову", -заявив Солнцев.

​Нагадаємо, раніше Корольова опублікувала спільні кадри з Людмилою Поривай, мамою артистки, яка відкрито виступила на підтримку України у війні проти Росії. Співачка вирішила прокоментувати стосунки з матір'ю.

Також співачку-зрадницю заплювали за її безглузді вбрання - Корольова осоромилася під час концерту у Кремлі. Одіозну артистку висміяли в мережі за червону сукню і леопардову накидку, які явно не поєднувалися. Ситуацію погіршили і образи її сина та чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти