StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Невпізнанна: Корольова "вигуляла" пухкі бульдожі щоки на похоронах Юдашкіна

7 травня 2023, 10:47
13562
Путіністка Наташа Корольова вирішила з'явиться на похоронному заході.
Наташа Корольова
Наташа Корольова / скріншот YouTube

Співачка українського походження, яка зрадила Україну і стала на бік Росії Наташа Корольова, з'явилася на похоронах російського відомого кутюр'є Валентина Юдашкіна.

Фото запроданки поділився пропагандистський телеграм-канал "Не Малахов". Саме медіа назвала Корольову "невпізнанною", між тим, вона цілком навіть впізнавана. Її видають обвислі і пухкі щоки, які звисають з-під траурної вуалі. Путіністка зі скорботним обличчям прямувала попрощатися з відомим модельєром.

відео дня
Наташа Корольова на похоронах
Наташа Корольова на похоронах / не Малахов.Вершки

Відзначимо, що раніше російська співачка Алла Пугачова, яка не пішла на угоду з совістю і не стала підтримувати терористичну Росію у війні проти України, з'явилася в Москві.

Не дивлячись на те, що артистка переїхала в Ізраїль, продає своє майно в Росії і в цілому іноді осудливо висловлюється про війну, вона все ж вирішила приїхати на похорон свого близького друга, модельєра Валентина Юдашкіна.

Нагадаємо, в терористичній Росії помер відомий кутюр'є і модельєр Валентин Юдашкін. Як відомо, російській зірці було 59 років і він боровся з онкологічним захворюванням.

Главред повідомляв про те, що Корольова покинула терористичну Росію напередодні, щоб потрусити обрюзглим тілом на Мальдівах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти