StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Російський дизайнер згадав, як огидно на зйомках себе вела Заворотнюк

8 липня 2023, 13:21
43992
За його словами, чим більше зірка, тим з нею легше працювати. У ці списки не потрапила Заворотнюк.
Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк довгий час бореться зі смертельним захворюванням / колаж: Главред, фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Російський дизайнер Олександр Рогов, який співпрацював з багатьма зірками російського шоу-бізнесу розповів, з якими труднощами він стикався під час зйомок з відомими персонами.

За інформацією пропагандистського видання "Стархіт", йому було важко працювати з онкохворою актрисою Анастасією Заворотнюк.

Він також згадав один епізод зі зйомок. Його колега якось на зйомках реклами шампуню, привезла речі з середніх популярних магазинів мас-маркет. "Ну що для реклами треба? Ніхто ж не розуміє, що це. Героїня ролика Заворотнюк сказала: "Я ношу тільки люкс! Хочу зніматися в люксі!" Колега все забрала. Ми зі своїх речей відпороли бирки брендів, вона нашила їх на ті ж речі і привезла. Їй сказали: "О! Інша справа. У цьому я зніматися буду", - розповідає стиліст про досвід роботи з Заворотнюк.

відео дня

За його словами, чим більше зірка, тим менше буде примх на майданчику. "Приходила Литвинова. Ми знімали спецпроекти для Chanel. Я говорив: "Рената, у нас немає гримерки, переодягнутися треба тут". Вона переодяглася, швидко попозувала, на себе подивилася, все красиво — пішла".

Нагадаємо, раніше зірка серіалів Свати і Моя прекрасна няня російська актриса, яка виступила за війну в Україні і підтримала диктатора Путіна, повідала, як їй доводилося виходити у світ разом з тяжкохворою Анастасією Заворотнюк.

Раніше стало відомо, що шанувальники зірки ситкому "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк б'ють тривогу через повідомлення про те, що стан актриси погіршився. В тому числі, і через нове повідомлення її дочки, 26-річної Анни.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти