StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російська актриса Анастасія Заворотнюк у комі - ЗМІ

4 квітня 2024, 12:28
З'явилися підозри, що хвороба Анастасії Заворотнюк прогресує і вона перебуває в комі.
Анастасія Заворотнюк
Стан здоров'я Анастасії Заворотнюк погіршився / колаж: Главред, фото: instagram.com/a_zavorotnyuk/

Про онкозахворювання російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка у 2018 році виступала з підтримкою диктатора Володимира Путіна, ходить безліч чуток і вже довгий час ніхто з її оточення не коментував ситуацію. Ще рік тому росЗМІ повідомляли, що актриса пройшла черговий курс лікування в приватній клініці.

Нещодавно Анастасії виповнилося 53 роки, але ніхто не привітав артистку в Мережі, зокрема і її донька Анна, яка активно веде свою сторінку в соцмережах, але так публічно і не засудила терористичне вторгнення РФ в Україну.

відео дня

Зараз стало відомо, що стан Анастасії продовжує погіршуватися, пишуть росЗМІ. За однією з версій акторка перебуває в комі. Нібито після численних операцій і курсів хіміотерапії лікарям довелося занурити Заворотнюк у медикаментозний сон. Можливо, тому артистку публічно і не вітали, адже вона непритомна і не змогла б прочитати привітання.

Хто така Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна.

Анастасія Заворотнюк - останні новини по темі

Зазначимо, раніше дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк, яка вже кілька років бореться з раком головного мозку, трохи привідкрила інформацію про стан здоров'я своєї матері.

А також нещодавно повідомили, що у Петра Чернишова, чоловіка-фігуриста онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк,серйозні проблеми з фінансами.

Читайте більше про Заворотнюк:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти