StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Анастасії Заворотнюк кинула онкохвору матір напередодні її 53-річчя

22 березня 2024, 10:00
Між Анною Заворотнюк та її мамою розгорілася справжня драма, яка спричинила суперечливу дискусію в громадськості.
Анастасия Заворотнюк, Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк вирішила виїхати в ОАЕ / колаж: Главред, фото: instagram.com/a_zavorotnyuk/, instagram.com/anna_zavorotnyuk/

Дочка онкохворої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка так і не висловила свою думку з приводу терористичного вторгнення РФ в Україну, Ганна Заворотнюк прийняла рішення полетіти в ОАЕ прямо перед днем народження матері.

Дівчина кинула матір і вирушила до чоловіка, якого не бачила майже місяць. Анна Заворотнюк, переїхавши в Дубай на початку 2022 року, повернулася в Москву наприкінці минулого року.

відео дня

"Дуже рада, що нарешті лечу до чоловіка, так скучила. Не бачилися майже місяць", - написала Анна у своїх соцмережах.

Громадськість розділилася в думці: одні захищають Анну, інші засуджують її за відсутність підтримки до матері у важкий для неї період.

Хто така Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна.

Додамо, раніше дочка онкохворої російської акторки Анастасії Заворотнюк Анна, яка живе своє лакшері-життя не в "улюбленій" Росії, а в Дубаї, розповіла про здоров'я. Але не мамине, а своє.

А також з'явилися чутки про те, що Петро Чернишов, чоловік Анастасії Заворотнюк, завів собі коханку. Роль розлучниці приписують фігуристці-путіністці Аделіні Сотниковій, яка молодша за Петра на 24 роки.

Читайте більше про Заворотнюк:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти