StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Роднянський згорнув бізнес в Росії і готує нові проекти для України

15 червня 2022, 14:58
Його компанія в Росії закрита.
Олександр Роднянський
Олександр Роднянський закрив "Кінотавр" / ТАСС

Український кінопродюсер Олександр Роднянський, у якого нещодавно розлучився син, розповів про свої плани в Росії та Україні.

Як написав він у своєму Телеграм-каналі, його компанія в Росії-закрита. "Не варто надсилати мені ідеї російських фільмів і серіалів. Я їх не виробляю. Моя компанія в Росії закрита. Я повністю сфокусований на виробництві міжнародних проектів для глобальних платформ. Англійською та іншими мовами", - пише він.

читайте також"Вибрав не Європу, а Україну": Роднянський оцінив розлучення сина з росіянкою Студіліною

відео дня

Роднянський також розповів, що цього року не відбудеться Російський відкритий кінофестиваль "Кінотавр", поки ним володіє Роднянський. ⠀"Під час кривавої загарбницької війни, яку веде Росія в Україні, в ході якої гинуть тисячі мирних людей, проводити в Росії" свята кіно " неможливо. Виходячи з етичних міркувань. Міркування різних людей на тему Проведення іншого фестивалю в Сочі - на їх совісті", - додає він. ⠀Що стосується планів в Україні, то Роднянський зазначає, що їх багато. "Я думаю про системний проект, який значимо розширить можливості українських кінематографістів, режисерів, авторів і продюсерів, і допоможе їх міжнародній інтеграції. Подробиці пізніше", - розповів він. ⠀

Зазначимо, раніше стало відомо про те, що син Роднянського прийняв рішення розлучитися. Його невістка залишилася в Росії, так як там у неї багато друзів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти