StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Розкрито правду таємного повернення Нікіти Преснякова в РФ - деталі

31 липня 2024, 09:40
297
Нікіта Пресняков раптово прилетів до РФ у справах і не тільки.
Нікіта Пресняков, Альона Краснова
Нікіта Пресняков планує перевірити здоров'я в РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/npresnyakov/

Російський співак Нікіта Пресняков, який публічно так і не висловив свою позицію щодо війни в Україні, але виїхав з країни-терориста РФ жити в США, таємно повернувся на батьківщину.

Як повідомляє пропагандистське росЗМІ KP.RU, дружина Преснякова Олена Краснова раніше прилетіла в Росію, а чоловік повернувся днями.

відео дня

"Він приїхав не тільки у відпустку і побачити рідню, друзів. Є в планах робота на студії, планові візити до лікарів. Напевно, якісь особисті справи, про які не поширюється", - сказало джерело росЗМІ.

Зазначимо, Нікіта й Олена вже встигли відзначити річницю весілля в Ростові-на-Дону, але поки артист мовчить про своє повернення.

Хто такий Нікіта Пресняков?

Нікіта Пресняков - російський актор кіно, телебачення і дубляжу, співак і музикант. Соліст групи MULTIVERSE.
Народився 21 травня 1991 року в Лондоні в сім'ї співака Володимира Преснякова-молодшого та співачки й актриси Христини Орбакайте. Разом із дружиною Оленою Красновою восени 2022 року поїхав жити до США.

Нікіта Пресняков - останні новини по темі

Зазначимо, Пресняков не планує повертатися в Росію, а ось його дружина приїхала в країну-окупанта. Із соцмереж Альони Краснової стало відомо, що вона побувала на творчому вечорі блогера Ельдара Джарахова, який відзначає день народження. Захід відбувся в московському Театрі на Малій Бронній.

А також Нікіта Пресняков не хоче, щоб його весь час пов'язували з іменами знаменитої бабусі та мами. Пресняков досить болісно сприймає, коли його називають "онуком Пугачової" або ж "сином Орбакайте", адже свого успіху він намагається домогтися сам.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти