StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Тепер не "онук Пугачової": Нікіта Пресняков категорично відмовився від допомоги рідних

20 червня 2024, 10:21
2857
Нікіта Пресняков не хоче, щоб його весь час пов'язували з іменами знаменитої бабусі та мами.
Нікіта Пресняков, Алла Пугачова, Крістіна Орбакайте
Нікіта Пресняков сепарується від рідних / колаж: Главред, фото: instagram.com/npresnyakov/, instagram.com/orbakaite_k/

Старший син російської співачки Крістіни Орбакайте, яка так і не висловила свою думку щодо війни в Україні, музикант Нікіта Пресняков почав займатися творчістю ще в дитинстві. Нині Нікіта живе у США, куди виїхав із країни-окупанта ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, і там продовжує свою музичну кар'єру.

Як заявила Крістіна Орбакайте росЗМІ, Пресняков досить болісно сприймає, коли його називають "онуком Пугачової" або ж "сином Орбакайте", адже свого успіху він намагається домогтися сам. Зазначимо, у музиканта вже навіть відбулися перші гастролі в США.

відео дня

"У нас у сім'ї всі самостійні і не потребують протекції. І Нікіта завжди болісно ставиться до таких нотаток. Щоразу йому важко заявити про себе, але, тим не менш, він продовжує це робити без нашої допомоги", - заявила Орбакайте.

Хто такий Нікіта Пресняков?

Нікіта Пресняков - російський актор кіно, телебачення і дубляжу, співак і музикант. Соліст групи MULTIVERSE.
Народився 21 травня 1991 року в Лондоні в сім'ї співака Володимира Преснякова-молодшого та співачки й актриси Крістіни Орбакайте. Разом із дружиною Оленою Красновою восени 2022 року поїхав жити до США.

Нікіта Пресняков - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Крістіна Орбакайте публічно привітала старшого сина з днем народження. На своїй сторінці в соцмережах Орбакайте опублікувала новий пост, показавши архівний знімок із Нікітою, на якому вони сидять у кінотеатрі.

Нагадаємо, Альона Краснова поділилася радісною новиною, що в її друзів із РФ невдовзі народиться дівчинка. А також дружина Нікіти Преснякова нещодавно встигла ще й побувати на концерті співака Валерія Меладзе в Лос-Анджелесі й навіть зробила з артистом фото.

Читайте більше про Преснякова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти