StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"П'яна бійка була": Данилко зізнався, що сталося з його обличчям на Нацвідборі

4 лютого 2024, 14:52
Оточуючим стало дуже цікаво, що шоумен приховував під пластиром на щоці.
Андрій Данилко
Андрій Данилко з'явився на Нацвідборі з пластиром на обличчі - що сталося / колаж: Главред, фото: instagram.com/v_serduchka, скріншот YouTube

Український музикант і шоумен Андрій Данилко став одним із трьох членів журі у фіналі Національного відбору на Євробачення-2024. Артист з'явився в студії у вже звичному чорному луці та з маскою, стягнутою до підборіддя.

Однак кілька деталей у його образі все ж приковували погляд. Перша - це вушка Мінні Маус, діснеївської мишки, які Данилко одягнув поверх кепки. Друга - пластир, приклеєний до лівої щоки музиканта.

На пост-шоу Нацвідбору ведучі концерту, Тимур Мірошниченко, Василь Байдак і Юлія Саніна, не втрималися і все ж таки запитали в артиста, що сталося з його обличчям. Андрій Данилко не розгубився, і з притаманними йому самоіронією та гумором розповів історію.

відео дня

"Знаєте, я вам скажу. Як сказати. Загалом, була проблема і я її вирішив у такий спосіб. Що не можна було мазати гримом. П’яна бійка у мене була", - розповів артист з посмішкою. Дошкуляти йому з уточнювальними запитаннями ведучі не стали.

Андрій Данилко
Андрій Данилко з'явився на Нацвідборі з пластиром на обличчі - що сталося / скріншот YouTube

Раніше стало відомо, що перед фіналом Національного відбору на Євробачення-2024 у Мальме букмекери різко змінили ставки на переможця від України.

Також організатори Євробачення оголосили, коли виступатимуть конкурсанти - у першому чи другому півфіналі. Також стало відомо, хто з "Великої п'ятірки" голосуватиме за Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти