StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пузата Собчак станцювала кострубатий танець в леопардовому платті

28 жовтня 2023, 13:16
Російська пропагандистка вважає, що її танці повинні бачити інші люди.
Незагалювальні танці від Собчак
Незапальні танці від Собчак / Колаж Главред, Скріншот відео

Російська пропагандистка, яка вважає себе лібералкою Ксенія Собчак, яка відкрито не засуджувала військовий напад Росії на Україну, вирішила, що її "танці" має бачити світ.

В черговий раз, Собчак потрапила на відео зі своїми дивними рухами тіла. На цей раз вона вдягла облягаючу сукню в леопардовому принті, яка прекрасно підкреслювала випираюче пузо.

У той час, як багато пропагандистських ЗМІ знову нібито викрили знаменитість у вагітності, на відео видно, як ця частина тіла труситься під леопардовим платтям, підстрибуючи в такт рухам пропагандистки.

відео дня

До слова, це вже не перша спроба Собчак станцювати. Кілька тижнів тому вона вирішила повторити божевільний танець з ножами американської співачки Брітні Спірз. Чи варто говорити, що самодіяльність Собчак викликала лише сміх.

На відео - танець телепузика Собчак:

Нагадаємо, раніше Ксенія Собчак вирішила розібратися з російським пластичним хірургом, який вдало пришив попу путіністу Кіркорову, але облажався з грудьми російської співачки Слави.

Раніше також Собчак висловилася щодо російського актора Анатолія Білого, який відкрито засудив військове вторгнення терористичної Росії в мирну Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти