StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Прості та усміхнені: фанати "спіймали" Пугачову і Галкіна на випадковому фото

25 серпня 2024, 15:38
785
Примадонна та її чоловік на свіжому знімку мають легкий та невимушений вигляд.
Алла Пугачева, Максим Галкин
Пугачова і Галкін новини - фанатка Пугачової і Галкіна показала, який вигляд зірки мають зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_pugacheva_primadonna

Алла Пугачова і Максим Галкін вже багато років виїжджають влітку з сім'єю в Юрмалу. Місцевий клімат допомагає переносити Примадонні літню спеку, до того ж це дає змогу зірковій парі відпочивати в компанії їхньої близької подруги Лайми Вайкуле.

Свіжими фото Пугачова і Галкін діляться рідко, проте час від часу не відмовляють у зйомці шанувальникам. Так нещодавно в Мережі з'явилося цікаве селфі знаменитостей із фанатами.

Знімком у своєму блозі в Instagram поділилася жінка на ім'я Йоланда Хаффар. Вона вказала, що кадр було зроблено саме в Юрмалі, Латвія.

відео дня

На фото Пугачова і Галкін у повсякденному одязі мило посміхаються в камеру. Примадонна, судячи з усього, почувається без макіяжу так вільно, що не накладає грим для прогулянок і випадкових фото. При цьому артистка продовжує мати дуже свіжий вигляд.

Пугачова і Галкін з шанувальниками
Пугачова і Галкін новини - фанатка Пугачової і Галкіна показала, який вигляд зірки мають зараз / instagram.com/jolanda_bh

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Хто такий Максим Галкін

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом з дружиною та дітьми виїхав з РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії включив Галкіна до списку фізичних осіб — "іноземних агентів".

Алла Пугачова і Максим Галкін - останні новини:

Раніше стало відомо, чому насправді розлучилися Філіп Кіркоров і Алла Пугачова. Приватну версію висловив колишній концертний директор співака, і зазначив, що роман Примадонни з Галкіним там ні до чого.

Тим часом колишній друг Алли Пугачової розповів про її проблеми з Максимом Галкіним. Нібито в їхньому шлюбі зараз не все так гладко, як вони намагаються показати в інформаційному просторі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти