StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Просто ненавидить папараці": інсайдер пояснив, чому Аффлек і Лопес сваряться

10 січня 2024, 17:44
Чи щасливі актриса/співачка Дженніфер Лопес і режисер / актор Бен Аффлек в шлюбі - що розповіла таблоїдам людина з ближнього кола пари.

Лопес, Аффлек, розлучення
Лопес і Аффлек часто сваряться через увагу папараці / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Хоч Дженніфер Лопес і Бен Аффлек і виглядають щасливою парою, але іноді їх ловлять за сварками і невеликими сварками, які часто проходять на публіці. Журналісти з'ясували, в чому причина, пише британський таблоїд Daily Mail.

Пару нещодавно спіймали за бурхливим з'ясуванням стосунків на Сен-Бартсі минулого місяця. Іноді журналісти і випадкові свідки бачили, як Дженніфер одергивала чоловіка, а потім вони не розмовляли якийсь час - перш, ніж знову виглядати ідеальною парою.

відео дня

Інсайдери стверджують, що Бен Аффлек волів би більш відокремлене життя, але знає, що його дружина любить, коли її фотографують, любить перебувати в центрі уваги і позувати фотографам на червоній доріжці. А ось Аффлек їх терпіти не може - так само як і папараці.

"Бен і Джен роблять дуже добре Часто ми бачимо Бена засмученим, тому що він просто ненавидить папараці, які завжди йдуть за ним і Джен", ‒ сказав він.

Нагадаємо, Аффлек і Лопес довго перебували у відносинах і навіть були заручені. Але на початку нульових справа до шлюбу так і не дійшла.

В середині минулого року вони знову почали зустрічатися. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Пізніше Лопес представила свою 14-річну дочку Марібель Муньїс (від шлюбу з Марком Ентоні) в якості гендерно нейтральної особистості.

У серпні позаминулого року пара офіційно одружилася.

Інші новини про шоу-бізнес:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти