StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Несамовито заволав: Галкін вигукнув "Героям слава" на концерті

5 січня 2023, 16:25
"Мене попросили бути нейтральним, але як я можу бути нейтральним? Героям слава", - буквально закричав Максим Галкін на власному концерті.
Галкін, прапор України
Максим Галкін вигукнув "Героям слава" на концерті / Колаж фото УНІАН

Відомий російський комік і пародист (за сумісництвом чоловік співачки Алли Пугачової і опозиціонер) Максим Галкін влаштував гучний інцидент на своєму виступі в Дубаї (ОАЕ). Під час виступу хтось із глядачів (а в залі був майже аншлаг - він був заповнений на 85-90%) крикнув "Героям слава".

Комік зробив вигляд, що не розчув і попросив повторити. Із залу крикнули "Слава Україні". І від у відповідь крикнув "Героям слава".

"Мене попросили бути нейтральним, але як я можу бути нейтральним? Героям слава " - заволав Галкін. І публіка вибухнула овацією.

Нагадуємо, кілька днів тому грузино-український співак Валерій Меладзе, виступаючи на елітній російській вечірці, почувши від одного з глядачів першу частину гасла "Слава Україні" негайно впівголоса сказав - "Героям слава". За що потім вибачатися на своїй сторінці в Instagram.

До того, у вересні минулого року стало відомо, що російський артист Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

Алла Пугачова, відома співачка і дружина коміка, заступилася за нього перед владою РФ, і зажадала також зарахувати її до лав іноагентів. У Кремлі відреагувавши на це прохання неоднозначно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти