StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Продала бізнес через помсту росіянам: Бред Пітт судиться з Анджеліною Джолі

3 червня 2023, 12:50оновлено 3 червня 2023, 14:32
Бред Пітт і його колишня дружина Анджеліна Джолі навіть через чотири роки після офіційного розлучення продовжують вести суперечки в суді.
Пітт, Джолі
Бред Пітт все ще судиться з Анджеліною Джолі / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Легендарний голлівудський актор / продюсер Бред Пітт і його колишня дружина, не менш популярна актриса/режисер Анджеліна Джолі через кілька років після розлучення продовжують вести суперечки. Про це пише видання Page Six.

59-річний артист звинувачує ексдружину в тому, що вона таємно продала частину їх спільного бізнесу-французької виноробні Шато Міраваль. За словами Пітта, Джолі спеціально віддала половину акцій російському мільярдерові і торговцю спиртними напоями Юрію Шефлеру.

Сам Пітт кілька разів відхиляв пропозицію росіянина про покупку виноробні. А в 2014 році колишнє подружжя підписали угоду, що вони не будуть продавати свою частку бізнесу без згоди партнера.

відео дня

Пітт впевнений, Джолі не просто так віддала виноробню саме російському олігарху. Вона знає, що Шефлер має зв'язки з Путіним і через військову агресію РФ в Україні бізнес того опинився в критичному стані. І актор переконаний, що Джолі таким своїм вчинком хотіла йому помститися за судові тяжби з приводу опіки над дітьми.

"Джолі здійснила продаж без згоди Пітта, відмовивши йому в праві згоди, яке вона йому дала раніше. Вона давно перестала робити свій внесок у виноробний бізнес, тоді як Пітт вкладав кошти. Анджеліна прагне заволодіти прибутком, який вона не заробила", – йдеться в документах, поданих юристами актора до Верховного суду Лос-Анджелеса.

Нагадаємо, раніше бойфренд Наді Дорофєєвої, блогер і ресторатор Міша Кацурін, натякнув на вагітність співачки. Від попереднього шлюбу чоловік вже має двох дітей - сина і дочку.

Також колишню дружину Бреда Пітта, американську актрису Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим її на 21 рік ірландським актором Полом Мескалом. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

Інші новини шоу-бізнесу:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти