StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Довелося кинути": Крістіна Орбакайте розповіла, що сталося з Нікітою Пресняковим

13 вересня 2024, 02:00
47887
Крістіна Орбакайте зазначила, що її старший син усіма силами намагається побудувати кар'єру в США.
Нікіта Пресняков, Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте повідомила про успіхи Нікіти Преснякова / колаж: Главред, фото: instagram.com/npresnyakov/, instagram.com/orbakaite_k/

Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка поїхала жити в США і мовчить про війну в Україні, поділилася, як влаштувався її син Нікіта Пресняков за кордоном.

Як розповіла Орбакайте в новому інтерв'ю, вона дуже задоволена успіхами сина і його поведінкою. Зазначимо, у США Нікіта створив музичний гурт, і вони навіть побували в турі, під час якого на кожному концерті був справжній аншлаг.

відео дня

"У Лос-Анджелесі вони зібрали кавер-групу і намагаються проявитися. Він пише професійні саундтреки до фільмів і відеоігор. Він зніматиме мій наступний кліп. На жаль, зараз молоді нашій, яка опинилася в такій складній ситуації, довелося дуже багато чим пожертвувати і дуже багато чого кинути. Те, чого вони домагалися у своєму житті. Йти з нуля, шукати себе, починати жити спочатку. Молодь, хто переїхав в інші країни, їм, звичайно, дісталося", - похвалилася Орбакайте.

Хто така Крістіна Орбакайте?

Крістіна Орбакайте - радянська і російська естрадна співачка, актриса, заслужена артистка Росії (2013).
У лютому 2022 року після початку вторгнення Росії в Україну в соціальній мережі Instagram співачка опублікувала запис із текстом "Тільки мирного неба! Ні війні!". Пізніше запис було видалено, і відтоді жодних висловлювань Орбакайте на цю тему не було.

Крістіна Орбакайте - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Крістіна Орбакайте показала, як проводить час в Італії, але росіянам це не сподобалося. Вони почали писати, що артистка буквально "нікому не потрібна і поневіряється по світу".

А такожКрістіна Орбакайте зірвала оплески своїми словами про Примадонну. Під час концерту в Тель-Авіві співачка звернулася до своєї мами - легендарної співачки Алли Пугачової, після чого зал підтримав її бурхливими оплесками.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти