StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Крістіна Орбакайте висловилася про Аллу Пугачову і заговорила про мир зі сцени

3 липня 2024, 10:01
361
Крістіна Орбакайте зірвала оплески своїми словами про Примадонну.
Алла Пугачова, Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте заговорила про свою маму / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/, instagram.com/orbakaite_k/

Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка так і не висловила свою думку щодо терористичного вторгнення РФ в Україну, провела міні-тур в Ізраїлі.

Як повідомляють росЗМІ, під час концерту в Тель-Авіві співачка звернулася до своєї мами - легендарної співачки Алли Пугачової, після чого зал підтримав її бурхливими оплесками.

відео дня

"Пригадується фраза, яку колись дуже давно сказала жінка, яка співала, співає і співатиме. Я хочу, щоб уся злість людська пішла тільки в ритми музики, а нам із вами залишилося тільки мирне небо над головою і щасливі здорові діти", - сказала Крістіна.

Хто така Крістіна Орбакайте?

Крістіна Орбакайте - радянська і російська естрадна співачка, актриса, заслужена артистка Росії (2013).
У лютому 2022 року після початку вторгнення Росії в Україну в соціальній мережі Instagram співачка опублікувала запис із текстом "Тільки мирного неба! Ні війні!". Пізніше запис було видалено, і відтоді жодних висловлювань Орбакайте на цю тему не було.

Крістіна Орбакайте - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Крістіна Орбакайте звернулася до ізраїльтян і запросила їх на свої концерти. Мінімальна ціна квитка - 229 нових ізраїльських шекелів, а максимальна - 459 шекелів, і більшість квитків одразу ж розкупили шанувальники Орбакайте.

А також Крістіна Орбакайте відповіла своїм хейтерам і заявила, що в неї все чудово. На своїй сторінці в соцмережах Орбакайте опублікувала відео, в якому розповіла, що наразі в неї багато роботи і творчих планів.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти