StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Причина не відома: померла друга дружина Висоцького

18 лютого 2023, 14:43
Повідомляється, що жінка померла в 84 роки, переживши свого чоловіка на десятки років.
Висоцький
Висоцький / changeua.com

У суботу, 18 лютого стало відомо про те, що померла перша дружина легендарного автора і музиканта Володимира Висоцького.

Артистка Людмила Абрамова, яка народила Висоцькому двох синів померла у віці 84 років. Причини і обставини смерті на даний момент не відомі.

"Красуня ВДІКу і строго-настрого друг-дружина Володі Висоцького, матуся Аркаші і Микити, "тлумачний словник" поета, як ніхто інший на світі Люся напам'ять відгукувалася на кожен вірш Володі... вічна вдячна світла пам'ять", — повідомив актор Веніамін Смєхов.

відео дня

Любов Абрамова з сином
Любов Абрамова з сином / Стархіт

Висоцький і Абрамова познайомилися на зйомках фільму "713-й просить посадку" в 1961 році. Людмила на той момент вчилася у ВДІКу і повинна була зіграти Еву Прістлі, а молодий Володимир Семенович — американського морського піхотинця.

Закохані кілька років проживали в цивільному шлюбі, адже Висоцький тривалий час не міг оформити розлучення з першою дружиною Ізою. Закохані розписалася лише влітку 1965 року. На той час Людмила народила синів: Аркадія в 1962 році і Микиту в 1964.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що турецький актор Чагдаш Чанкая, який найбільш відомий завдяки серіалу "Основа: Осман" загинув в результаті землетрусу, від якого здригнулася Туреччина і Сирія 6 лютого.

Тіла артиста і його дружини, музиканта Зілан Тигріс, були виявлені при розборі завалів дев'ятиповерхового будинку в Діярбакирі, де проживало подружжя. Під час рятувальної операції з їхньої квартири доносилися звуки, так що рятувальники сподівалися, що сімейна пара вижила. Однак, коли розбір завалів був закінчений, актора з дружиною знайшли бездиханними. Смерть, ймовірно, настала від переохолодження.

Мехмет Боздаг, сценарист серіалу "підстава: Осман", підтвердив загибель Чагдаша Чанкая і Зілан Тигріс на своїй сторінці в Instagram. Він опублікував знімок подружжя з прощальним словом від імені всієї команди серіалу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти