StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зрадниця Соломко вийшла заміж у США

27 березня 2024, 22:49
Запроданка Соломко виклала відео, як іде до вівтаря в білій сукні.
Запроданка Соломка вийшла заміж
Запроданка Соломка вийшла заміж / Колаж Главред, фото Instagram/yana.solo

Українська співачка Яна Соломко, яка народилася на Полтавщині, брала участь в українських шоу і виступає під псевдонімом Soyanna, а також обрала сторону Росії, яка жорстоко напала на її рідну Україну, вийшла заміж за свого вікового залицяльника.

На своїй сторінці в Instagram, співачка виклала відео, як йде до вівтаря в білій сукні. Свій пост вона підписала: "Наша казка". Вона завбачливо закрила коментарі до всіх своїх постів, побоюючись хейту з боку українців, які не можуть пробачити зраду артистки.

До слова, це другий шлюб співачки. Вона вже була одружена і виховує доньку від цього шлюбу.

Хто така Яна Соломко

Яна Соломко народилася в місті Чутове Полтавської області. Вона прославилася завдяки участі в шоу "Холостяк". Вона дійшла до фіналу, але Макс Чмерковський вибрав Олександру Шульгіну.

Пізніше Соломко почала сольну кар'єру і будувати її вона вирішила в Росії. Після того, як Росія напала на Україну, Соломко залишилася виступати перед російськими глядачами, працювала зі зрадником-продюсером Юрієм Бардашем, а також виступала на підтримку окупантів.

Зараз живе в США, де її єдина донька має громадянство.

Нагадаємо, раніше Соломко в кооперації з колишнім українським продюсером і зрадником Юрієм Бардашем, записала нову пісню, з якою пробила чергове дно. У цій композиції вона підтримує російських окупантів, які ґвалтували і вбивали українських жінок і дітей.

Зазначимо, раніше на одному з російських концертів співачка Яна Соломко, яка перебралася жити в Росію після масштабного вторгнення Росії в Україну, навіть заявила, що їй дуже приємно "бути тут". А всією її концертною діяльністю займаються російські менеджери.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти