StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зрадниця Соломко видала пост українською мовою, де виправдалася за свою любов до РФ

30 березня 2024, 15:55
Соломко називає своє рішення суто професійним.
Зрадниця Соломко вирішила озвучити свою
Зрадниця Соломко вирішила озвучити свою "позицію" / Колаж Главред, фото Instagram/yana.solo

Українська співачка Яна Соломко, яка народилася на Полтавщині, брала участь в українських шоу і виступає під псевдонімом Soyanna, а також обрала бік Росії, вирішила виправдатися за свою малодушну позицію.

На своїй сторінці в Instagram, вона виклала пост українською мовою, в якому спробувала пояснити, чому співала в терористичній Росії, чому працювала з путіністом Бардашем, а також чому співала на підтримку окупантів.

Пост, який вона завбачливо закрила від коментарів, вона почала з того, що більшість новин, які вона про себе читає, є неправдою.

відео дня
Яна Соломко розповіла, чому була в Росії
Яна Соломко розповіла, чому була в Росії / Скриншот Instagram/yana.solo

За її словами, вона переїхала до Росії у 2018 році, до війни (не під час війни), і "це було повністю професійне рішення". Свою зраду вона виправдовує "договірними зобов'язаннями", і тим, що українцю було важко перебувати в Росії під час війни.

Хто така Яна Соломко

Яна Соломко народилася в місті Чутове Полтавської області. Вона прославилася завдяки участі в шоу "Холостяк". Вона дійшла до фіналу, але Макс Чмерковський вибрав Олександру Шульгіну.

Пізніше Соломко почала сольну кар'єру і будувати її вона вирішила в Росії. Після того, як Росія напала на Україну, Соломко залишилася виступати перед російськими глядачами, працювала зі зрадником-продюсером Юрієм Бардашем, а також виступала на підтримку окупантів.

Нині живе у США, де її єдина донька має громадянство.

"Зрештою мені вдалося закінчити контракт і виїхати з Росії до США. Росія не була моєю Батьківщиною. Я українка, і це ніколи не зміниться, хто б і що б не говорив і не писав. До і після початку війни я робила те, що мала робити як професіонал, який має юридичний контракт, і це не підлягає нічому засудженню", - заявляє Соломко, яка, як і раніше, не називає Росію терористом та ініціатором війни.

Вона також повідомила, що не збирається повертатися в музичний бізнес і порадила всім "радіти життю".

"Бажаю миру Україні, як і кожному українцю, який проживає в різних куточках світу. Україна в моїх молитвах", - видала вона.

Нагадаємо, раніше Соломко в кооперації з колишнім українським продюсером і зрадником Юрієм Бардашем, записала нову пісню, з якою пробила чергове дно. У цій композиції вона підтримує російських окупантів, які ґвалтували і вбивали українських жінок і дітей.

Зазначимо, раніше на одному з російських концертів співачка Яна Соломко, яка перебралася жити в Росію після масштабного вторгнення Росії в Україну, навіть заявила, що їй дуже приємно "бути тут". А всією її концертною діяльністю займаються російські менеджери.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти