Зрадниця Ані Лорак зірвалася на сцені та зганьбилася на всю РФ - що сталося

28 жовтня 2024, 07:52
1217
Ані Лорак не змогла правильно заспівати пісню на сцені.
Ані Лорак
Ані Лорак не змогла доспівати пісню на концерті / колаж: Главред, фото: instagram.com, Ані Лорак

Коротко:

  • Ані Лорак виступила на сольному концерті
  • У зрадниці стався зрив на сцені

Зрадниця України Ані Лорак, яка вже багато років живе в країні-окупанті РФ і підтримує терористичну політику Кремля, зірвалася і розплакалася під час концерту.

Як розповіла запроданка пропагандистським росЗМІ, на сольному концерті в Москві вона переплутала куплети в пісні, що стало справжньою ганьбою, адже професійні артисти такого не допускають.

відео дня

Зрадниця стверджує, що вона була дуже зворушена від відданості мешканців країни-окупанта, тому й не стримала емоцій.

"Мої шанувальники чекали півроку цього концерту. Квитки були куплені ще в "Крокус Сіті". І вони їх не здавали, хоча ми довго не повідомляли, в якому залі буде концерт. Це - відданість, це - любов, у нас по-справжньому все", - розповіла Лорак.

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Ані Лорак - останні новини по темі

Нагадаємо, як повідомляв Главред, раніше зрадниця Лорак замахнулася на легендарний хіт Вітні Г'юстон I Will always love you. Співачка, яка відчайдушно намагається врятувати свою кар'єру в терористичній Росії, прийшла на шоу до актора Станіслава Ярушина, який прославився завдяки ролі Антона серіалу "Універ".

А також стало відомо, що Ані Лорак перервала траур за своїм батьком заради вечірки. Співачка без натяку на скорботу заявилася на День народження співака-путініста Філіпа Кіркорова.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Новини партнерів
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти