StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зрадник-актор Батурин вимагає, щоб ті, хто не підтримали напад РФ, їхали лікувати окупантів в армію

1 лютого 2023, 17:00оновлено 1 лютого 2023, 21:16
Актор продовжує дивувати своєю завзятістю і проросійською терористичною позицією.
Юрій Батурин
Юрій Батурин / instagram.com/yuribaturin

Російський кіноактор Юрій Батурин, який народився в Кіровоградській області і жив у Дніпропетровську, але на початку 90-их перебрався в Росію, і з тих пір країну-терориста називає своїм будинком, зганьбився черговою заявою.

За інформацією Стархіт, продажний актор вважає, що актори, які покинули Росію і не згодні з терористичним нападом на Україну, можуть спокутувати свою провину. Зокрема, він заговорив про актрису Чуплан Хаматову.

"У них є шанс повернутися, сказати, мовляв, ми були не праві, вибачте, скажіть, чим ми можемо допомогти країні і народу. Ні, ніхто навіть не ворухнувся. Тобто це для них в порядку речей, виходить. Ось тому вони і зрадники. От якби зараз Чулпан Хаматова приїхала, сказала б, мовляв, я глибоко помилялася, зрозуміла весь жах того, що зробила, готова йти медсестрою в госпіталь, допомагати з перев'язками пораненим солдатам... не пробачили б? Я б пробачив", - поміркував зрадник.

відео дня

Також Батурин висловився про Дмитра Назарова, нещодавно звільненого Костянтином Хабенським з МХТ за "антиросійську позицію" і підтримку мирної України.

"Він явно розумна і талановита людина. Він же може аналізувати, але бере і робить такі випади після того, як вже стало все відомо. У мене реально багато питань до цієї людини. "Дядьку, що з тобою?! Ти ж бачиш, що Європа хоче відкрито знищити Росію?"- зазначив артист, роблячи акцент на головні прокремлівські наративи, що "жителі України стали жертвою заходу".

Нагадаємо, раніше Батурин поскаржився, що в рідному селі його зчитають зрадником за підтримку кривавої кремлівської влади. Особливо йому боляче, що його сім'я відвернулася від нього через його проросійську позицію. Самі вони залишаються в Україні, вірять в нашу перемогу і не бажають іншої Батьківщини.

З цього приводу Батурин розпустив соплі на одному з головних російських телеканал. Актор поскаржився, що через те, що його вважають зрадником, з ним навіть не розмовляють. Тому він звернувся до мами і тата через телебачення. З дивовижною впертістю на межі зі слабоумством він заявив, що його батьки просто зобов'язані змінити свої переконання. На чому базується його переконання Батурин, щоправда, так і не розповів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти