StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я для них ворог": український актор з Росії поскаржився на батьків, які живуть в Україні

18 жовтня 2022, 22:48оновлено 18 жовтня 2022, 23:28
Актор дивним чином не розуміє, чому ж рідні з України перестали з ним спілкуватися.
1666122463-4736.jpg
Батурин зрадив не тільки свою Батьківщину, а й свою сім'ю

Популярний кіно актор Юрій Батурин, який народився в Кіровоградській області і жив у Дніпропетровську, вважає себе російським актором, розповів про те, чому з ним не спілкуються його батьки, які залишилися в Україні і переживають обстріли російськими ракетами.

За словами актора, батьки вважають його ворогом і вони не спілкуються з ним з 24 лютого, з дня, коли Росія вторглася в Україну. При цьому, артист, як пише пропагандистське видання, Стархіт, щиро дивується, чому рідні люди не схвалюють цього.

"Я їм ворог. Не спілкуюся з ними з 24 лютого. Насилу розумію, чому мене там вважають зрадником. Зараз мої батьки просто доживають в цій нинішній Україні, не живуть. Їм вже говорили оточуючі, мовляв, як же так, що з Юрою", – каже Батурин.

відео дня

Він називає свою батьківщину " цією Україною "і вважає, що"люди там не живуть, а доживають".

"Зараз мої батьки просто доживають в цій нинішній Україні, не живуть. Їм вже висловлювали оточуючі, мовляв, як же так, що ж з Юрою... Там в якийсь момент перестали прислухатися до інших думок. У Росії всім кажу, мовляв, я росіянин українського походження", - цинічно повідомив він.

читайте такожСкандальний актор Панін з усмішкою "благословив" окупантів на смерть в Україні

При цьому актор зізнається в любові до своїх рідних і вважає, що "коли все закінчиться, все стане на свої місця". "Як вони до мене ставляться — не знаю. Знаю, що коли все закінчиться, все стане на свої місця. Не спілкуюся з ними, бо не хочу провокувати хворих людей, які там перебувають. Живу з думкою, що вони просто в полоні. Я думаю про рідних кожен день, повірте мені", - зазначив путініст і любитель терористичної Росії Батурин.

Нагадаємо, раніше на російського актора Артура Смольянінова склали адміністративний протокол за "дискредитацію ЗС РФ". Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-службу Гагарінського суду Москви.

Через які саме матеріали на артиста завели справу, не уточнюється. Йому загрожує штраф від 30 до 50 тисяч рублів. Йдеться про критику війни, і саме це не сподобалося російській владі, яка веде жорстоку війну проти України.

Раніше також стало відомо про те, що артист покинув Росію, залишивши там двох дітей і колишню дружину-актрису.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти