StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ганьба нації": українка і учасниця низькопробного російського шоу набрехала про життя в Луганську

27 травня 2022, 23:42
Учасниця "Дом-2" вміє говорити.
'Ганьба нації': українка і учасниця низькопробного російського шоу набрехала про життя в Луганську
Жінка вважає всіх боягузами і пишається Росією

Уродженка українського Луганська, колишня учасниця реаліті-шоу "Дом-2" Лера Фрост поділилася своїми спогадами про життя в Луганську до 2014 року.

Шаблонної зовнішності дама, яка прославилася миготінням перед камерами заявила, що у неї дідусь — Білорус і ніколи не розумів українську мову. У хворих фантазіях Лери, в українських східних частинах, де діти навчалися в школах та університетах українською державною мовою, "взагалі не розуміли її" (Українська мова - авт).

"Луганськ і Донецьк завжди вважали себе росіянами", - марить тепер уже російська зірка.

відео дня

Відірвалася від реальності телезірка каже, що вони просто жили своїм життям і нікого не чіпали. Також вона зазначила, що не відчувала ніякого розколу в країні. Мабуть, маючи на увазі, поки не прийшла Росія.

А ще ця "недолуганчанка" і героїня реаліті назвала Україну ,Америку та ЄС - " с..клівими гієнами " і розповіла, як сильно вона пишається Росією.

'Ганьба нації': українка і учасниця низькопробного російського шоу набрехала про життя в Луганську

Тим не менш, відпочиває ця особина не в настільки шанованій Росії, як це видно на її сторінці в Instagram, а на території "с..вого ЄС".

Нагадаємо, український комік, ведучий і переможець романтичного реаліті Холостячка (з Ксенією Мішиною) Олександр Еллерт відповів на закиди у відсутності належного рівня патріотизму. Уродженець Донецької області розкритикувавши жителів деяких регіонів України, за те що вони завищують ціни на оренду для українських біженців - таке ставлення до співвітчизників здається йому неприйнятним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти