StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пізня слава і в'язниця: як зараз виглядає Даніель з фільмів "Таксі"

1 червня 2023, 11:11
Життєвий шлях Самі Насері, якому довелося зіграти симпатичного таксиста з пристрастю до швидкості, виявився складніше гонок по вулицях Марселя.
Самі Насері, Фредерік Діфенталь
Самі Насері і Фредерік Діфенталь в ролі Даніеля Моралеса і Емільєна Кутан-Корбадека - головних героїв фільмів "Таксі" / колаж: Главред, фото: imdb.com

У 1998 році на екрани вийшов перший з п'яти фільмів циклу "Таксі". У першій і трьох наступних стрічках центральними персонажами стали поліцейський-невдаха Емільєн Кутан-Корбадек (його зіграв Фредерік Діфенталь) і чарівний таксист Даніель Моралес, в минулому - розвізник піци, закоханий в швидкість і свою наречену Лілі.

Емільєн і Даніель мимоволі стають друзями, і разом беруться за різні справи, які не під силу поліції Марселя. Комедія з елементами бойовика і детектива, що вийшла з-під пера легендарного Люка Бессона, багата погонями, красивими дівчатами, іскрометним гумором і, звичайно ж, крутими тачками.

Роль Даніеля, який надихнув мільйони хлопчаків по всьому світу пофарбувати на скроні одну білу смужку і поцікавитися, як працює автомобіль, зіграв французький актор берберського походження Самі Насері.

відео дня

У 16 років Самі кинув школу, в 19 - вирішив стати актором. З тих пір колоритний хлопець шукав своє місце під кінематографічним сонцем - грав в основному в масовці, але саме вона і принесла йому щасливий квиток.

У 1994 році на зйомках фільму "Леон", де Насері зіграв одного з поліцейських у фіналі картини, він познайомився з режисером Люком Бессоном, який чотири роки по тому запропонував йому головну роль в першому фільмі "Таксі". На той момент акторові було вже 37 років.

Самі Насері
Самі Насері на Каннському кінофестивалі 2016 року / ua.depositphotos.com

Після цього кар'єра актора пішла в гору. Він став впізнаваним, йому почали пропонувати різні ролі, але він незмінно повертався до "Даніеля Моралеса". Самі Насері повторив цю роль у другій, третій та четвертій частинах фільму, а в п'ятій (найменш успішній з серії) йому вже не знайшлося місця - змінився режисер, змінилися і головні герої. Проте актор стверджує, що навіть зараз готовий знятися і в шостому, і в сьомому фільмах, якщо Люк Бессон збере "стару команду".

Незважаючи на успішну акторську кар'єру, Насері з початку двохтисячних не зникає з кримінальних хронік: має умовний термін за агресивне водіння і побиття іншого водія, за замах на охоронця нічного клубу, образу поліцейських т ін. Має кілька реальних тюремних термінів - за бійку, аварію за участю співробітниці поліції, порушення випробувального терміну. Самі Насері затримували за нанесення поранень різної тяжкості, водіння без посвідчення, зловживання алкоголем.

Зараз Самі Насері 61 рік. Актор продовжує зніматися в своє задоволення і насолоджуватися життям головного хулігана французького кінематографа.

Самі Насері
Як Самі Насері виглядає зараз / instagram.com/samynacerioff

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Ксену-королеву воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією і чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти