StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чари не допомогли: як зараз виглядає головна героїня серіалу "Сабріна - юна відьма"

9 лютого 2023, 12:54оновлено 9 лютого 2023, 13:29
Мелісса Джоан Гарт залишається впізнаваною, проте від юної дівчини з палаючими очима залишилося зовсім небагато.
Сабріна-маленька відьма
Сабріна Спеллман - головна героїня серіалу "Сабріна - юна відьма" у виконанні Мелісси Джоан Гарт / imdb.com

На свій 16-ий День народження Сабріна Спеллман дізнається, що вона - спадкова відьма, і все життя її оточувала магія. Її тітоньки Хільда і Зельда - могутні чаклунки, а домашній улюбленець, чорний кіт на ім'я Салем, насправді злочинець, який хотів захопити світ, за що і був перетворений в кота на 100 років. До того ж він розмовляє! Від таких новин у будь-кого голова піде обертом. Що вже говорити про дівчинку-підлітка, якій належить піти в нову школу, зустріти нових друзів, і, звичайно, перше кохання.

У 1996-му році на екрани вийшли перші серії американського серіалу ситуативної комедії Сабріна - юна відьма, головну роль в якому зіграла Мелісса Джоан Гарт. Акторка моментально стала кумиром всіх підлітків - протягом 7 сезонів (до 2003 року, коли закрили серіал) безжурна юна блондинка з вражаючою впертістю знаходила проблеми на свою голову та героїчно їх долала. При цьому підкуповувало те, що Сабріна ніколи не сумувала, і завжди знаходила вихід зі складних ситуацій (які, як правило, створювала сама).

Гарт купалася в променях слави - знімалася в журналах і ток-шоу, і навіть вперше спробувала себе в якості режисера на знімальному майданчику "Сабріни". Також було знято три повнометражні фільми про пригоди відьми, які, втім, вписувалися в сюжетну канву серіалу: "Сабріна - маленька відьма" (1996), "Сабріна в Римі" (1998) і "Сабріна під водою" (1999).

відео дня

7 сезонів серіалу включають шкільні роки, студентські роки та перші дорослі кроки по кар'єрних сходах Сабріни Спеллман. Мелісса почала грати 16-річну дівчинку-підлітка, коли самій їй виповнилося 20 років, тому вічною школяркою протягом такого тривалого часу залишатися було просто неможливо: Сабріна різко подорослішала. І чим старше вона ставала, тим нижче були рейтинги серіалу. У 2003 році "Сабріну" закрили, і Гарт вирушила на пошуки свого щастя.

Меліса Джоан Харт
Як виглядає Мелісса Джоан Гарт зараз / instagram.com/melissajoanhart

На відміну від багатьох дітей-акторів, які не змогли знайти своє місце в світі кінематографу (та й в світі в цілому), Мелісса Джоан Гарт продовжує зніматися, і все ще миготить на екранах. Після "Сабріни - юної відьми" у неї ще були головні ролі: в суперуспішних романтичних комедіях Мій штучний наречений (2009) і Свято в наручниках (2007), та серіалі Мелісса і Джоуї (2010-2015). Також вона охоче береться за гостьові ролі в популярних шоу і проєктах.

Зараз Меліссі Джоан Гарт вже 46 років. Вона виховує трьох синів, займається благодійністю і записує подкаст про популярні серіали та фільми під назвою What Women binge (Що жінки дивляться в запій). Акторка також не уникає розмов про "Сабріну" - мнула слава та популярність своєї героїні нітрохи її не обтяжує. Єдине, що не перестає смішити Гарт, так це непідробний шок глядачів від того, що "маленька відьма" подорослішала, і стрімко наближається до свого півстолітнього ювілею. Адже відьми не старішають, їм завжди 16.

Меліса Джоан Харт
Як виглядає Мелісса Джоан Гарт зараз / Скріншот instagram.com/whatwomenbinge

Раніше 45-річна "переможниця вампірів" Сара Мішель Геллар засвітила шикарні ніжки в непристойно короткому міні - у такому вигляді "Баффі" прийшла на прем'єру нового фільму.

Також країнська кримськотатарська співачка і Народна артистка України Джамала показала фото, якому без малого 23 роки - Джа просто не впізнати в її підлітковому віці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти