StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ксена принцеса-воїн: як зараз виглядає головна героїня суперпопулярного серіалу кінця 90-их

8 лютого 2023, 18:07оновлено 9 лютого 2023, 13:18
На Ксену у виконанні Люсі Лоулес хотіли бути схожими всі: так само майстерно володіти шакрамом і повторювати заливистий бойовий клич.
Зена-королева воїнів
Ксена принцеса-воїн у виконанні Люсі Лоулес / imdb.com

Українське телебачення в 1998 році потрясла поява на екранах серіалу Ксена принцеса-воїн про пригоди прекрасної і смертельно небезпечної діви войовниці у виконанні Люсі Лоулес.

Цікаво, але новозеландська акторка потрапила в серіал абсолютно випадково - на роль була затверджена інша артистка - Ванесса Ейнджел (Ліза в Чудесах науки), але та захворіла за кілька днів до зйомок, так що режисерам довелося в екстреному порядку шукати відповідну кандидатуру.

Нею виявилася Лоулес, яка тільки починала свій шлях на акторському терені. Вперше персонаж Ксени з'явився в якості епізодичної лиходійки в серіалі "Геркулес: легендарні подорожі". Однак войовнича брюнетка з пронизливими блакитними очима настільки сподобалася глядачам, що режисери прийняли рішення "подарувати" Пинцесі-воїну її власний серіал.

відео дня

Протягом шести років (з 1995 по 2001) і шести сезонів "Ксена" трималася в перших рядках рейтингів і користувалася шаленою популярністю. Втім, серіал з ностальгією згадують і в наші дні.

Зена і Габріель
Ксена і Габріель в серіалі Ксена: принцеса-воїн / imdb.com

На жаль, але зараз зірка 54-річної Люсі Лоулес злегка померкла. Акторка багато працювала над тим, щоб її перестали сприймати на екранах виключно як Ксену. Вона мали ролі в таких популярних серіалах, як Секретні матеріали, Спартак, Зоряний крейсер "Галактика" та ін. Акторка навіть зіграла шикарну домінатрікс на ім'я мадам Вандерсекккс в молодіжній комедії Євротур.

Лоулес є активісткою Грінпіс, і зараз пробує себе в ролі співачки.

На фотографії Люсі Лоулес у листопаді 2022 року - позує зі світовим кубком з регбі.

Люсі Лоулесс
Як виглядає "Ксена" Люсі Лоулесс зараз / twitter.com/RealLucyLawless

Раніше 45-річна "переможниця вампірів" Сара Мішель Геллар засвітила шикарні ніжки в непристойно короткому міні - у такому вигляді "Баффі" прийшла на прем'єру нового фільму.

Також країнська кримськотатарська співачка і Народна артистка України Джамала показала фото, якому без малого 23 роки - Джа просто не впізнати в її підлітковому віці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти