StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Постраждала в лакшері-ДТП з Квітковою заявила, що блогерка летіла на червоне світло

29 серпня 2023, 13:30оновлено 29 серпня 2023, 14:00
Даша Квіткова потрапила в дороге ДТП і тепер кожен учасник озвучує свою версію.
Даша Квіткова ДТП
Даша Квіткова потрапила у ДТП / Колаж Главред, фото скріншот з відео

Відома блогерка Даша Квіткова, яка днями потрапила в лакшері ДТП, схоже ще довгий час буде розгрібати наслідки цієї ДТП.

Так, за інформацією ТСН, потерпіла в цьому ДТП - Лілія Адаменко, яка перебувала в автомобілі Тесла, який також був учасником ДТП, розповіла деякі подробиці.

На своїй тепер уже закритій сторінці Instagram, дівчина повідомила, що саме Квіткова була винуватицею аварії. Нібито вона проїхала на червоний колір світлофора. Тим часом, вони на Тесла якраз почали рух, адже засвітився зелений колір. Квіткова ж нібито врізалася в їх автомобіль.

відео дня
Дівчина звинувачує Квіткова в ДТП
Дівчина звинувачує Квіткову в ДТП / скріншот Instagram

"О 14: 00 Lexus влетів у нас, виїхавши на червоний колір. Насправді, Porsche, який їхав з нами з правого боку, можливо, врятував нам життя, зсунувши удар з водійських дверей до крила машини. Дітей в авто не було. Ми з Валом, в сусідній машині - пара (дівчина і хлопець) і ця блогерка. Є камери, є свідки. Тут вже порушено кримінальну справу, тому що, на жаль, все ж постраждала і це зафіксовано", - прокоментувала Лілія.

Постраждала також поскаржилася, що на місце аварії тут же примчали адвокати блогерки, які стали наполягати на тому, що Квіткова не винна, а також забороняли робити фото і відео.

"Мені не сподобався тон знайомої адвокатші цієї блогерки, яка почала натякати, що це ми вже перевищили швидкість. Хоча це неможливо в цьому випадку, тому що ми проїхали метрів 20 від старту. Одразу налетіли її захисники, що я не маю права знімати винуватицю ДТП. Дві людини, які все за неї говорили і вирішували", - каже Лілія.

Нагадаємо, у Києві, 27 серпня, у Святошинському районі сталася аварія за участю чотирьох елітних автомобілів. За кермом одного з них перебувала відома блогерка Даша Квіткова.

Нагадаємо, раніше телеведучий Микита Добринін і його колишня дружина, блогерка Дар'я Квіткова поділилися тривожними кадрами: їх маленький син Лев опинився на лікарняному ліжку з підозрою на пневмонію.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти