StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Останній контракт Ніни Матвієнко: ось кому залишилася спадщина легенди

14 березня 2024, 10:52
Тоня Матвієнко зізналася, що її мама встигла укласти контракт з одним лейблом перед смертю.
Ніна Матвієнко
Ніна Матвієнко уклала контракт із лейблом / колаж: Главред, фото: instagram.com/nina_matvienko_official/

Легендарна народна артистка України Ніна Матвієнко встигла підписати контракт з лейблом про права на її творчу спадщину.

Тоня Матвієнко, донька співачки, розповіла про творчу спадщину її мами в інтерв'ю для "Радіо Промінь". Ведучі запитали, чи всі матеріали Ніни Матвієнко є на стримінгових платформах і чи залишилося ще щось неопубліковане.

відео дня

"На щастя, я встигла закрити це питання. Коли мама лежала в лікарні, мені зателефонували з одного лейблу, запропонували продати їм право на всі пісні Ніни Матвієнко. Тоді я задумалася над тим, що потрібно щось робити, бо мами не стане, що ж тоді буде з її творчою спадщиною, з тим, чому вона присвятила все своє життя. Вирішила все оформити правильно, щоб робота мами залишилася на довгі-довгі роки. Знаєте, всі її записи, диски в нас удома зберігалися просто в пакетах. Я звернулася в інший лейбл, мама підписала контракт, тому вся її спадщина є зараз на музичних платформах", - заявила артистка.

Але Тоня так і не уточнила, про який лейбл ідеться.

Хто така Ніна Матвієнко?

Ніна Митрофанівна Матвієнко - українська співачка та актриса. Народна артистка Української РСР (1985), лауреатка Державної премії УРСР ім. Тараса Шевченка (1988), Герой України. Входила до Спілки кінематографістів України (1989). Мати співачки Антоніни Матвієнко.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко розповіла, що і сама Ніна Митрофанівна, і її близькі, дізналися про хворобу випадково - у серпні у співачки просто захворів живіт, вона звернулася до лікаря і почула страшну новину.

А також Амадор Лопес, який товаришував із Ніною Матвієнко, згадав, що вона до останнього вірила у своє одужання.

Читайте більше про Матвієєнко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти