StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Positiff Завгородній розповів про зради в першому шлюбі і друге весілля

2 серпня 2023, 12:42
Позитив стверджує, що його нові стосунки разюче відрізняються від того, що у нього було з Андрійчук.
Positiff, Олексій Завгородній, Позитив
Олексій Завгородній розповів, чи був він вірним першій дружині, та яким буде весілля з другою / колаж: Главред, фото: instagram.com/positiff

Український музикант Олексій 'Positiff' Завгородній вісім років перебував у шлюбі з Анною Андрійчук, дизайнером і близькою подругою співачки Насті Каменських. Пара розпалася в 2021 році, в чому, за словами самого артиста, не останню роль зіграла його легковажність.

Про це Позитив розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну. Він заперечує факт фізичних зрад, але зазначає, що не завжди був чесний перед першою дружиною.

"У мене було таке, що були переписки, тобто морально таке було. І це зіпсувало наші стосунки точно. Нічого не доходило, але коли твоя жінка читає таке, вона думає: "Ну все було", - згадує Завгородній.

відео дня

Свої нові стосунки він приховує від преси - Дьоміну він підтвердив, що зустрічається з танцівницею, але її ім'я називати не став, мотивуючи це тим, що всі і так знають, хто вона. До слова Позитиву приписують роман з танцівницею і хореографом Юлією Сахневич, з якою він брав участь в шоу Танці з зірками в 2020 році.

Музикант з новою обраницею вже планує майбутнє весілля. Правда, зазначає, що вирішальний голос все-таки залишає за своєю дівчиною - для неї це перший шлюб, і їй хочеться, щоб церемонія була ідеальною.

"Це має бути так, щоб сподобалося нашій сім'ї. І одній стороні, і іншій. У першу чергу це для неї, про неї... і про нас. Для мене це буде другий шлюб, для мене це не має значення. Це все для неї. А для мене – щось таке. Якщо треба буде – зробимо", - поділився Позитив.

Раніше стало відомо, що Джастін Бібер та Хейлі Болдуін очікують первістка - таке припущення зробила преса і шанувальники після свіжих фото і відео моделі з кругленьким животиком.

Також таблоїди публікують незвичайну заяву французької співачки Афіди Тернер: невістка Тіни Тернер буде народжувати від її загиблого сина. Таким чином вона сподівається побороти тугу за мертвим чоловіком.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти