StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пішов проти Меган Маркл: принц Гаррі вирішив долю своїх дітей

22 квітня 2024, 17:05
36913
Принц Гаррі прийняв рішення щодо дітей, але це точно не сподобається його дружині Меган Маркл.
Принц Гаррі, Меган Маркл
Принц Гаррі пішов наперекір Меган Маркл / колаж: Главред, фото: instagram.com/sussexroyal/

У дружини принца Гаррі - Меган Маркл є свої плани на майбутнє їхніх дітей - вона вирішила, що вони братимуть участь у шоу для Netflix. Але принцу Гаррі така ідея зовсім не сподобалася, і він збирається стояти на своєму до останнього.

Як повідомляє The Mirror, Гаррі виграв суперечку: тепер ні син, ні дочка зіркової пари не з'являться в жодному із серіалів. Зазначимо, їх буде два: один присвячений кулінарії, садівництву та іншим домашнім справам і нерозривно пов'язаний з новим брендом Меган American Riviera Orchard, а другий - про чемпіонат з поло в США.

відео дня

Інсайдер видання заявив, що Гаррі виріс перед камерами папараці і тепер не бажає того самого своїм дітям.

"Гаррі і Меган не завжди погоджуються, якою мірою їм слід піддавати своїх дітей появі у ЗМІ, але в цьому випадку Гаррі явно переміг", - сказало джерело.

Хто такий принц Гаррі?

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений із 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. У 2020 році Гаррі та Меган склали із себе обов'язки, пов'язані з королівською сім'єю, і переїхали до США.

Зазначимо, союз принца Гаррі та Меган Маркл опинився під загрозою через те, що пара обірвала зв'язок із королівською родиною. І якщо Гаррі не зможе себе реабілітуватися, як член королівської сім'ї, то і Маркл втратить до нього інтерес, що призведе до краху їхнього шлюбу.

А також принц Гаррі довго розмірковував, що відбувається з ним і Меган відтоді, як пара вийшла зі складу королівської сім'ї. І Гаррі дійшов висновку, що інтерес до них прикутий тільки в контексті родичів короля Чарльза ІІІ. А тепер, щоб уникнути фінансового краху, потрібно помиритися з королівською родиною.

Читайте більше про принца Гаррі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти