StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Назріває скандал: принц Гаррі повстав проти Меган Маркл

27 лютого 2024, 12:35
Гаррі вирішив піти проти волі дружини Меган Маркл і це вперше за час їхнього шлюбу.
Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі повстав проти Меган Маркл / колаж: Главред, фото: instagram.com/sussexroyal/

Принц Гаррі завжди прислухався до рішень Меган Маркл і приймав її сторону. Навіть коли пара покидала Британію він зізнався, що все "заради Меган". Але зараз Гаррі влаштував "бунт" проти дружини і заявив, що Меган повинна підкоритися його рішенню.

Про те, що відбувається в родині принца повідомив інсайдер виданню Ехргеѕѕ.

За словами інсайдера, принц довго розмірковував, що відбувається з ним і Меган з тих пір, як пара вийшла зі складу королівської сім'ї. І Гаррі прийшов до висновку, що інтерес до них прикутий тільки в контексті родичів короля Чарльза ІІІ. А тепер, щоб уникнути фінансового краху потрібно помиритися з королівською родиною.

відео дня

Принц вже зробив перший крок, відвідавши онкохворого батька в Британії. Зараз же Гаррі готується до наступного візиту до Лондона з приводу святкування 10-річчя Invictus Games. Відзначимо, подія пройде з небувалим розмахом.

Гаррі вирішив, що це прекрасна можливість показати єдність з королівською сім'єю і отримати її підтримку. До того ж навряд його рідні пропустять таку важливу подію. Саме тому принц поставив Меган ультиматум, що вона зобов'язана супроводжувати його під час цього візиту. Він також планує взяти в поїздку і своїх дітей - Арчі і Лілібет.

Подивимося, що з цього вийде, адже Маркл дала клятву після похорону королеви Єлизавети, що більше ніколи не приїде до Британії. Як стало відомо зі скандальних мемуарів Гаррі: герцогиня вирішила, що їх з чоловіком принизили, відвівши їм місце серед другорядних родичів монарха.

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений з 2018 року на американській актрисі Меган Маркл, яка в 2019 році народила сина Арчі, а в 2021 році дочку Лілібет. У 2020 році Гаррі і Меган склали з себе обов'язки, пов'язані з королівською сім'єю, і переїхали в США.

Додамо, коли принц Гаррі прилетів із США до Лондона, щоб відвідати хворого на рак батька Чарльза, йому довелося ночувати в готелі. Але британці все ж сподіваються на швидке примирення братів Гаррі і Вільяма.

А також стало відомо, що король Чарльз III відчайдушно хоче помиритися зі своїм сином принцом Гаррі після того, як у нього діагностували рак.

Читайте більше про принца Гаррі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти